Запис Детальніше

Дослідження сортового аромату столових виноматеріалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження сортового аромату столових виноматеріалів
Исследования сортового аромата столовых виноматериалов
Studies varietal aroma of table wine
 
Creator Білько, М. В.
Анікіна, Н. С.
Гержикова, В. Г.
Билько, М. В.
Аникина, Н. С.
Гержикова, В. Г.
Bilko, M.
Anikina, N.
Gerjikova, V.
 
Subject терпенові спирти
складні ефіри
альдегіди
вищі спирти
столові виноматеріали
сортовий аромат
Аліготе
Ркацителі
Рислінг Рейнський
терпеновые спирты
сложные эфиры
альдегиды
высшие спирты
сортовой аромат
столовые виноматериалы
сортовой аромат
Алиготе
Ркацители
Рислинг Рейнский
terpenic alcohols
esters
aldehydes
higher alcohols
table wine materials
varietal aroma
Aligote
Rkatsiteli
Rhine Riesling
 
Description Встановлені відмінності у формуванні аромату столових білих виноматеріалів з винограду сортів Аліготе, Ркацителі і Рислінг Рейнський. Складені мультирегресійні моделі сортового аромату столових виноматеріалів, які характеризують взаємозв’язок якісного складу та кількісного вмісту ароматоутворювальних компонентів з сумарними числами аромату.
Установлены различия в формирования аромата столовых белых виноматериалов из винограда сортов Алиготе, Ркацители и Рислинг Рейнский. Составлены мультирегрессионные модели сортового аромата столовых виноматериалов, характеризующие взаимосвязь качественного состава и количественного содержания ароматобразующих компонентов с суммарными числами аромата.
The differences in the formation of flavor table white wine from grapes Aligote Rkatsiteli and Rhine Riesling. The mathematical models relating the aroma values to the qualitative and quantitative content of aromaforming compounds were developed for table wines.
 
Date 2013-04-11T07:44:53Z
2013-04-11T07:44:53Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Дослідження сортового аромату столових виноматеріалів / М. В. Білько, Н. С. Анікіна, В. Г. Гержикова // Виноделие и виноградарство. - 2002. – № 3.- С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7434
 
Language other