Дослідження сортового аромату столових виноматеріалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження сортового аромату столових виноматеріалів
Исследования сортового аромата столовых виноматериалов Studies varietal aroma of table wine |
|
Creator |
Білько, М. В.
Анікіна, Н. С. Гержикова, В. Г. Билько, М. В. Аникина, Н. С. Гержикова, В. Г. Bilko, M. Anikina, N. Gerjikova, V. |
|
Subject |
терпенові спирти
складні ефіри альдегіди вищі спирти столові виноматеріали сортовий аромат Аліготе Ркацителі Рислінг Рейнський терпеновые спирты сложные эфиры альдегиды высшие спирты сортовой аромат столовые виноматериалы сортовой аромат Алиготе Ркацители Рислинг Рейнский terpenic alcohols esters aldehydes higher alcohols table wine materials varietal aroma Aligote Rkatsiteli Rhine Riesling |
|
Description |
Встановлені відмінності у формуванні аромату столових білих виноматеріалів з винограду сортів Аліготе, Ркацителі і Рислінг Рейнський. Складені мультирегресійні моделі сортового аромату столових виноматеріалів, які характеризують взаємозв’язок якісного складу та кількісного вмісту ароматоутворювальних компонентів з сумарними числами аромату. Установлены различия в формирования аромата столовых белых виноматериалов из винограда сортов Алиготе, Ркацители и Рислинг Рейнский. Составлены мультирегрессионные модели сортового аромата столовых виноматериалов, характеризующие взаимосвязь качественного состава и количественного содержания ароматобразующих компонентов с суммарными числами аромата. The differences in the formation of flavor table white wine from grapes Aligote Rkatsiteli and Rhine Riesling. The mathematical models relating the aroma values to the qualitative and quantitative content of aromaforming compounds were developed for table wines. |
|
Date |
2013-04-11T07:44:53Z
2013-04-11T07:44:53Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Дослідження сортового аромату столових виноматеріалів / М. В. Білько, Н. С. Анікіна, В. Г. Гержикова // Виноделие и виноградарство. - 2002. – № 3.- С. 36-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7434 |
|
Language |
other
|
|