Запис Детальніше

Кайдзен - стратегія управління якістю продукції як шлях до зростання економіки України

Electronic Archive of Sumy State University

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кайдзен - стратегія управління якістю продукції як шлях до зростання економіки України
 
Creator Нічітайлова, Н.С.
 
Description Якість продукції чи послуг є одним з найважливіших факторів успішної діяльності будь-якої організації. В сучасних умовах постійного посилення вимог, які пред'являються споживачем до якості продукції, можливість вільного вибору, жорстка конкуренція не можуть не впливати на вітчизняних виробників, примушуючи їх думати про якість. Посилення вимог супроводжується усвідомленою всіма необхідністю постійного підвищення якості, без чого неможливе досягнення і підтримка ефективної економічної діяльності.
Актуальність підвищення якості та забезпечення конкурентоспроможності займає чі не найперше місце через приєднання України до Світової організації торгівлі й мінімізацію тарифного захисту внутрішнього національного ринку, що спричинило збільшення конкурентного тиску на ринку, а також питання конкурентоспроможності набуває ще більшої актуальності в умовах світової економічної кризи оскільки вимагає від виробників не тільки змін в управлінні, більш відповідального дотримання правил ведення бізнесу, але й дотримання високих стандартів якості продукції, робіт та послуг, підвищення рівня конкурентоспроможності підприємства, змушує економіку стати більш конкурентоспроможною.
 
Publisher Видавництво СумДУ
 
Date 2011-07-08T12:24:25Z
2011-07-08T12:24:25Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Нічітайлова, Н.С. Кайдзен - стратегія управління якістю продукції як шлях до зростання економіки України [Текст] / Н.С. Нічітайлова // Економіка та менеджмент: перспективи розвитку : матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Суми, 18-20 травня 2011 р. / за заг. ред.: О.В. Прокопенко, М.Ю. Троян. - Суми : СумДУ, 2011. - Т.1. - С. 53-55.
http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/13996
 
Language uk