Збагачення хліба альбуміном
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Збагачення хліба альбуміном
Обогащение хлеба альбумином Enriched bread by the albumin |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V. Іщенко, Т. І. Ищенко, Т. И. Ishchenko, T. Шидловська, О. Б. Shydlovska, O. Ткачук, Ю. М. Tkachuk, Y. Доценко, В. Ф. Шидловская, Е. Б. Ткачук, Ю. М. |
|
Subject |
хліб
хлеб bread білок молока альбумін белок молока альбумин milk protein albumin |
|
Description |
У статті приведені результати дослідження по розробці технології використання альбуміну в хлібопеченні. Були вивчені закономірності змін якісних характеристик напівфабрикатів та готової продукції в залежності від дозування альбуміну, підготовки його до виробництва, способу приготування тіста. В статье приведены результаты исследования по разработке технологии использования альбумина в хлебопечении. Были изучены закономерности изменений качественных характеристик полуфабрикатов и готовой продукции в зависимости от дозировки альбумина, подготовки его к производству, способа приготовления теста.In the article results on working out of technology using albumen in beaking branch are resulted. Laws of qualitative changes of characteristics of half-finished products and finished articles depending on dosage albumen, its preparation for manufacture and a way of preparation of the dough have been studied. |
|
Date |
2012-02-09T20:56:38Z
2012-02-09T20:56:38Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Доценко, В. Ф. Збагачення хліба альбуміном / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Наукові праці Одеської національної академії. - 2009. - Вип.36, т. 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/212 |
|
Language |
uk_UK
|
|