Запис Детальніше

Збагачення хліба альбуміном

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Збагачення хліба альбуміном
Обогащение хлеба альбумином
Enriched bread by the albumin
 
Creator Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Іщенко, Т. І.
Ищенко, Т. И.
Ishchenko, T.
Шидловська, О. Б.
Shydlovska, O.
Ткачук, Ю. М.
Tkachuk, Y.
Доценко, В. Ф.
Шидловская, Е. Б.
Ткачук, Ю. М.
 
Subject хліб
хлеб
bread
білок молока
альбумін
белок молока
альбумин
milk protein
albumin
 
Description У статті приведені результати дослідження по розробці технології використання альбуміну в хлібопеченні. Були вивчені закономірності змін якісних характеристик напівфабрикатів та готової продукції в залежності від дозування альбуміну, підготовки його до виробництва, способу приготування тіста.
В статье приведены результаты исследования по разработке технологии использования альбумина в хлебопечении. Были изучены закономерности изменений качественных характеристик полуфабрикатов и готовой продукции в зависимости от дозировки альбумина, подготовки его к производству, способа приготовления теста.In the article results on working out of technology using albumen in beaking branch are resulted. Laws of qualitative changes of characteristics of half-finished products and finished articles depending on dosage albumen, its preparation for manufacture and a way of preparation of the dough have been studied.
 
Date 2012-02-09T20:56:38Z
2012-02-09T20:56:38Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Доценко, В. Ф. Збагачення хліба альбуміном / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, О. Б. Шидловська, Ю. М. Ткачук // Наукові праці Одеської національної академії. - 2009. - Вип.36, т. 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/212
 
Language uk_UK