Запис Детальніше

Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива
Амарантовая мука – перспективная пищевая добавка в производстве мороженого
Amaranth flour is a promising food additive in the manufacture of the ice cream
 
Creator Гулак, О. В.
Гулак, Е. В.
Gulak, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Калініна, Г. П.
Калинина, Г. П.
Kalinina, G.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject амарантове борошно
амарантовая мука
amaranth flour
хімічний склад
молочні продукти
морозиво
химический состав
молочные продукты
мороженое
chemical composition
dairy products
ice cream
 
Description Розглянуто можливість використання амарантового борошна у виробництві морозива, а також його вплив на основні функціонально-технологічні властивості одержаних продуктів. Рассмотрены возможности использования амарантовой муки в производстве мороженого, а также ее влияние на основные функционально-технологические свойства полученных продуктов. The possibilities of usage the amaranth flour in the production of ice cream, as well as its impact on the main functional and technological properties of the product.
 
Date 2012-12-17T14:48:35Z
2012-12-17T14:48:35Z
2007
 
Identifier Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук, Г. П. Калініна, Т. І. Янюк // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 6. - С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4497
 
Language uk_UK