Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива
Амарантовая мука – перспективная пищевая добавка в производстве мороженого Amaranth flour is a promising food additive in the manufacture of the ice cream |
|
Creator |
Гулак, О. В.
Гулак, Е. В. Gulak, O. Поліщук, Г. Є. Полищук, Г. Е. Polischuk, G. E. Калініна, Г. П. Калинина, Г. П. Kalinina, G. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. |
|
Subject |
амарантове борошно
амарантовая мука amaranth flour хімічний склад молочні продукти морозиво химический состав молочные продукты мороженое chemical composition dairy products ice cream |
|
Description |
Розглянуто можливість використання амарантового борошна у виробництві морозива, а також його вплив на основні функціонально-технологічні властивості одержаних продуктів. Рассмотрены возможности использования амарантовой муки в производстве мороженого, а также ее влияние на основные функционально-технологические свойства полученных продуктов. The possibilities of usage the amaranth flour in the production of ice cream, as well as its impact on the main functional and technological properties of the product.
|
|
Date |
2012-12-17T14:48:35Z
2012-12-17T14:48:35Z 2007 |
|
Identifier |
Амарантове борошно — перспективна харчова добавка у виробництві морозива / О. В. Гулак, Г. Є. Поліщук, Г. П. Калініна, Т. І. Янюк // Продукты & ингредиенты. - 2007. - № 6. - С. 74-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4497 |
|
Language |
uk_UK
|
|