Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами
Исследование показателей активности воды в сгущенном вареном молоке с глюкозно-фруктозными сиропами Investigation of the activity of water in the condensed milk with Glucose-fructose syrups |
|
Creator |
Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В. Shpachuk, L. |
|
Subject |
молоко згущене варене (термічно оброблене)
молоко сгущенное вареное (термически обработанное) boiled condensed milk (heat treated) глюкозно-фруктозні сиропи глюкозно-фруктозные сиропы glucose-fructose syrup активність води активность воды water activity |
|
Description |
Наведені дані, щодо впливу активності води на якість готового продукту. Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на зміну показників активності води. Приведенные данные, по влиянию активности воды на качество готового продукта. Исследовано влияние глюкозно-фруктозных сиропов на изменение показателей активности воды. The data concerning the influence of water activity on the quality of the finished product. Influence of Glucose-fructose syrups to change parameters of water activity |
|
Date |
2013-04-12T07:22:00Z
2013-04-12T07:22:00Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шпачук, Л. В. Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 22—23 березня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - С. 56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7460 |
|
Language |
other
|
|