Запис Детальніше

Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами
Исследование показателей активности воды в сгущенном вареном молоке с глюкозно-фруктозными сиропами
Investigation of the activity of water in the condensed milk with Glucose-fructose syrups
 
Creator Шпачук, Л. В.
Шпачук, Л. В.
Shpachuk, L.
 
Subject молоко згущене варене (термічно оброблене)
молоко сгущенное вареное (термически обработанное)
boiled condensed milk (heat treated)
глюкозно-фруктозні сиропи
глюкозно-фруктозные сиропы
glucose-fructose syrup
активність води
активность воды
water activity
 
Description Наведені дані, щодо впливу активності води на якість готового продукту. Досліджено вплив глюкозно-фруктозних сиропів на зміну показників активності води.
Приведенные данные, по влиянию активности воды на качество готового продукта. Исследовано влияние глюкозно-фруктозных сиропов на изменение показателей активности воды.
The data concerning the influence of water activity on the quality of the finished product. Influence of Glucose-fructose syrups to change parameters of water activity
 
Date 2013-04-12T07:22:00Z
2013-04-12T07:22:00Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Шпачук, Л. В. Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропами / Л. В. Шпачук, Т. Г. Осьмак // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 22—23 березня 2012 р. - К : НУХТ, 2012. - С. 56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7460
 
Language other