Запис Детальніше

Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів
Перспективы использования семян льна в технологиях производства киселей
Prospects of using flax seed in the technology of jelly
 
Creator Друцька, В. А.
Павлюченко, О. С.
Ковалевська, Є. І.
Шаран, Л. О.
Drutska, V.
Pavliuchenko, O.
Kovalevska, E.
Sharan, L.
Шаран, Л. А.
Ковалевская, Е. И.
Павлюченко, Е. С.
 
Subject кисіль
технологія киселів
насіння льону
кисель
технология киселей
семена льна
jelly
technology of jelly
flax seed
 
Description Досліджено влив заміни крохмалю у рецептурі киселів насінням льону на органолептичні та реологічні показники готового продукту.
Исследовано влияние замены крахмала в рецептуре киселей семенами льна на органолептические и реологические показатели готового продукта.
Effect of changing starch by flax seed in jelly recipe on organoleptic and rheological parameters of the finished product has been investigated.
 
Date 2012-02-11T11:05:25Z
2012-02-11T11:05:25Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Друцька, В. А. Перспективи використання насіння льону в технологіях виробництва киселів / В. А. Друцька, О. С. Павлюченко, Є. І. Ковалевська, Л. О. Шаран // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7(145). – С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/222
 
Language uk_UK