Запис Детальніше

Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
Целесообразность обогащение мучных кондитерских изделий морскими бурыми водорослями
Using of algae powders for flour confectionery enrichment
 
Creator Шаран, Л. О.
Бура, Г. М.
Арсеньєва, Л. Ю.
Шаран, А. В.
Бондар, Н. П.
Корзун, В. Н.
Sharan, L.
Bura, G.
Arsenieva, L.
Sharan, A.
Bondar, N.
Арсеньева, Л. Ю.
Шаран, Л. А.
 
Subject Морські водорості, порошки водоростей, збагачення, борошняні кондитерські вироби.
Морские водоросли, порошки водорослей, обогащение, мучные кондитерские изделия.
Marine algae, algae powders, enrichment, flour confectionery products.
 
Description У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів.
В статье приведены результаты исследований по обогащению добавками водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum мучных кондитерских изделий.
The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-08-29T15:41:17Z
2012-08-29T15:41:17Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2267
 
Language uk_UK
 
Relation № 5.;С. 49-50.