Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
Целесообразность обогащение мучных кондитерских изделий морскими бурыми водорослями Using of algae powders for flour confectionery enrichment |
|
Creator |
Шаран, Л. О.
Бура, Г. М. Арсеньєва, Л. Ю. Шаран, А. В. Бондар, Н. П. Корзун, В. Н. Sharan, L. Bura, G. Arsenieva, L. Sharan, A. Bondar, N. Арсеньева, Л. Ю. Шаран, Л. А. |
|
Subject |
Морські водорості, порошки водоростей, збагачення, борошняні кондитерські вироби.
Морские водоросли, порошки водорослей, обогащение, мучные кондитерские изделия. Marine algae, algae powders, enrichment, flour confectionery products. |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. В статье приведены результаты исследований по обогащению добавками водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum мучных кондитерских изделий. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article. |
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-08-29T15:41:17Z
2012-08-29T15:41:17Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2267
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 5.;С. 49-50.
|
|