Запис Детальніше

Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння
Изменение содержания основных биологически активных компонентов плодов боярышника за контактного метода сушки
Changing the content of the main biologically active components of the fruits of hawthorn in the contact method of drying
 
Creator Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Євчук, Я. В.
Евчук, Я. В.
Yevchuk, Ja.
Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
 
Subject плоди сортів або видів глоду
плоды сортов или видов боярышника
garden-stuffs of sorts
контактне сушіння
температура гріючої поверхні
тривалість сушіння
цукри
аскорбінова кислота
поліфенольні сполуки
контактная сушка
температура греющей поверхности
продолжительность сушки
сахар
аскорбиновая кислота
полифенольные соединения
types of hawthorn
pin drying
temperature of warming surface
duration of drying
sugars
ascorbic acid
polyphenolics connections
 
Description Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
Рассмотрены вопросы повышения качества сушеной продукции за счет обоснованно подобранной биологически ценного плодового сырья - плодов боярышника, а также приведены результаты изменения их химического состава в процессе сушки контактным методом в зависимости от продолжительности и температуры теплоносителя и установлены оптимальные режимы сушки плодов сортов или видов боярышника.
The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.
 
Date 2012-10-02T10:06:01Z
2012-10-02T10:06:01Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Малежик, І. Ф. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький // Вісник ТНТУ. – 2012. – Вип. 1(65). – С. 230–237.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3114
 
Language other