Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння
Изменение содержания основных биологически активных компонентов плодов боярышника за контактного метода сушки Changing the content of the main biologically active components of the fruits of hawthorn in the contact method of drying |
|
Creator |
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф. Malezhik, I. Євчук, Я. В. Евчук, Я. В. Yevchuk, Ja. Дубковецький, І. В. Дубковецкий, И. В. Dubkoveckiy, I. |
|
Subject |
плоди сортів або видів глоду
плоды сортов или видов боярышника garden-stuffs of sorts контактне сушіння температура гріючої поверхні тривалість сушіння цукри аскорбінова кислота поліфенольні сполуки контактная сушка температура греющей поверхности продолжительность сушки сахар аскорбиновая кислота полифенольные соединения types of hawthorn pin drying temperature of warming surface duration of drying sugars ascorbic acid polyphenolics connections |
|
Description |
Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
Рассмотрены вопросы повышения качества сушеной продукции за счет обоснованно подобранной биологически ценного плодового сырья - плодов боярышника, а также приведены результаты изменения их химического состава в процессе сушки контактным методом в зависимости от продолжительности и температуры теплоносителя и установлены оптимальные режимы сушки плодов сортов или видов боярышника. The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn. |
|
Date |
2012-10-02T10:06:01Z
2012-10-02T10:06:01Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Малежик, І. Ф. Зміна вмісту основних біологічно активних компонентів плодів глоду за контактного методу сушіння / І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук, І. В. Дубковецький // Вісник ТНТУ. – 2012. – Вип. 1(65). – С. 230–237.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3114 |
|
Language |
other
|
|