Запис Детальніше

Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
Целесообразность обогащение мучных кондитерских изделий морскими бурыми водорослями
Using of algae powders for flour confectionery enrichment
 
Creator Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А.
Sharan, L.
Бура, Г. М.
Бура, А. Н.
Bura, G.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Шаран, А. В.
Шаран, А. В.
Sharan, A.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Корзун, В. Н.
Корзун, В. Н.
Korzun, V.
 
Subject морські водорості
морские водоросли
marine algae
порошки водоростей
збагачення
борошняні кондитерські вироби
порошки водорослей
обогащение
мучные кондитерские изделия
algae powders
enrichment
 
Description У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. В статье приведены результаты исследований по обогащению добавками водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum мучных кондитерских изделий. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.
 
Date 2012-12-17T11:45:33Z
2012-12-17T11:45:33Z
2012
 
Identifier Шаран, Л. О. Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями / А. В. Шаран, Г. М. Бура, Л. Ю. Арсеньєва, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, В. Н. Корзун // Хранение и переработка зерна. – 2012. – № 5. – С. 49─50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4450
 
Language uk_UK