Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями
Целесообразность обогащение мучных кондитерских изделий морскими бурыми водорослями Using of algae powders for flour confectionery enrichment |
|
Creator |
Шаран, Л. О.
Шаран, Л. А. Sharan, L. Бура, Г. М. Бура, А. Н. Bura, G. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Шаран, А. В. Шаран, А. В. Sharan, A. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Корзун, В. Н. Корзун, В. Н. Korzun, V. |
|
Subject |
морські водорості
морские водоросли marine algae порошки водоростей збагачення борошняні кондитерські вироби порошки водорослей обогащение мучные кондитерские изделия algae powders enrichment |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень зі збагачення добавками водоростей Fucus vesiculosus та Ascophyllum nodosum борошняних кондитерських виробів. В статье приведены результаты исследований по обогащению добавками водорослей Fucus vesiculosus и Ascophyllum nodosum мучных кондитерских изделий. The research results of flour confectionary enrichment with the supplements of algae such as Fucus vesiculosus and Ascophyllum nodosum are presented in the article.
|
|
Date |
2012-12-17T11:45:33Z
2012-12-17T11:45:33Z 2012 |
|
Identifier |
Шаран, Л. О. Доцільність збагачення борошняних кондитерських виробів морськими бурими водоростями / А. В. Шаран, Г. М. Бура, Л. Ю. Арсеньєва, Л. О. Шаран, Н. П. Бондар, В. Н. Корзун // Хранение и переработка зерна. – 2012. – № 5. – С. 49─50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4450 |
|
Language |
uk_UK
|
|