Запис Детальніше

Зміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання
Изменение качества липидного комплекса экструдированных зерновых смесей в процессе их хранения
Change in the quality of the lipid complex extruded grain mixes during storage
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Супрун-Крестова, О. Ю.
Suprun-Krestova, O.
 
Subject ліпіди
липиды
lipids
зберігання
екструдовані зернові суміші
хранение
экструдированные зерновые смеси
storage
extruded grain mixes
 
Description Вивчено зміни якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання. Изучено изменения качества липидного комплекса экструдированных зерновых смесей в процессе их хранения. Studied the changes in the quality of the lipid complex extruded grain mixes during storage.
 
Date 2012-12-17T14:46:26Z
2012-12-17T14:46:26Z
2005
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Зміна якості ліпідного комплексу екструдованих зернових сумішей у процесі їхнього зберігання / О. І. Шаповаленко, О. Ю. Супрун-Крестова // Хранение и переработка зерна. — 2005. — № 7 (73). — С. 60-61.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4493
 
Language uk_UK