Запис Детальніше

Удосконалення технології хліба з використанням хмелю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології хліба з використанням хмелю
Усовершенствование технологии хлеба с использованием хмеля
The refinement of bread with hop technology
 
Creator Рак, В. П.
Рак, В. П.
Rak, V.
 
Subject способи приготування тіста
хміль
нативний хмельовий препарат з низьким вмістом гірких речовин для хлібопечення
гіркі заварки
хмельові закваски
способы приготовления теста
хмель
нативный хмелевой препарат со сниженным содержанием горьких веществ для хлебопечения
горькие заварки
хмелевые закваски
the way of dough kneading
hop
the native hop preparation for baking with reduced quantity of bitter substances
hop welding
hop leaven
 
Description Дисертаційна робота присвячена удосконаленню технології хліба з використанням хмелю для поліпшення споживчих властивостей хліба та збагачення його біологічно активними речовинами хмелю.
Обґрунтовано вибір сортів хмелю, спосіб його внесення в тісто, вивчено
технологічні властивості хмелю. Розроблено спільно з Інститутом сільського
господарства Полісся НААН України нативний хмельовий препарат з низьким
вмістом гірких речовин для хлібопечення. Дано кількісну оцінку бактерицидного впливу ароматичних сортів хмелю, окремих його компонентів та способу
внесення на широкий спектр контамінуючої мікрофлори хліба Asp. niger, Pen.
chrisogenum та Bac. Subtilis.
Диссертация посвящена усовершенствованию технологии хлеба с использованием хмеля для улучшения потребительских свойств хлеба и обогащение его биологически активными веществами хмеля.
Обоснован выбор сортов хмеля, способ его внесения в тесто, изучено
технологические свойства хмеля. Разработан совместно с Институтом сельского
хозяйства Полесья НААН Украины нативный хмелевой препарат с низким
содержанием горьких веществ для хлебопечения. Дано количественную оценку бактерицидного воздействия ароматических сортов хмеля, отдельных его компонентов и способа
внесение на широкий спектр контаминуючои микрофлоры хлеба Asp. niger, Pen.
chrisogenum и Bac. Subtilis.
The thesis is devoted to the improvement of technology of bread with hops to improve consumer properties of bread and enrich its biologically active substances of hops.
The choice of varieties of hops, making his way to the dough, studied
technological properties of hops. Developed jointly with the Institute of Agriculture
economy Polissya NAAS of Ukraine native hopped drug with low
content of bitter substances for baking. Given quantify the bactericidal effect of aromatic varieties of hops, its individual components and method
introducing a wide range of contaminating microflora bread Asp. niger, Pen.
chrisogenum and Bac. Subtilis.
 
Date 2013-04-13T08:54:32Z
2013-04-13T08:54:32Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Рак, В. П. Удосконалення технології хліба з використанням хмелю: автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.01 / НУХТ. - К., 2012. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7467
 
Language other