Запис Детальніше

Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків
Усовершенствование технологии премиксов с использованием пшеничных зародышей
A development of technology praemisceo with usaging e of wheaten germs
 
Creator Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject терморадіаційне сушіння
премікси
пшеничні зародки
чистота продукту
кислотне число
стабілізація якості
електромагнітне опромінення
терморадиационная сушка
премиксы
пшеничные зародыши
чистота продукта
кислотное число
стабилизация качества
электромагнитное облучение
electromagnetic irradiation
praemisceo
wheaten germs
purity of the product
acid number
stabilization of quality
 
Description Дисертація присвячена удосконаленню та науковому обґрунтуванню
технології виробництва преміксів з використанням біологічно активної
кормової добавки – пшеничних зародків, біохімічним, мікробіологічним,
теплофізичним та гігроскопічним властивостям пшеничних зародків як об’єкта
обробки та зберігання. Розроблено та досліджено режими оброблення
електромагнітними хвилями мм-діапазону та сушіння пшеничних зародків з
метою стабілізації якості. На підставі вивчених властивостей пшеничних
зародків досліджено вплив їх на фізико-технологічні властивості преміксів,
виготовлених на основі пшеничних висівок. Розроблена і науково обґрунтована
удосконалена технологія виробництва преміксів з використанням пшеничних
зародків, розраховано економічну ефективність впровадження даної технології. Диссертация посвящена усовершенствованию и научному обоснованию
технологии производства премиксов с использованием биологически активной
кормовой добавки - пшеничных зародышей, биохимическим, микробиологическим,
теплофизическим и гигроскопичным свойствам пшеничных зародышей как объекта
обработки и хранения. Разработаны и исследованы режимы обработки
электромагнитными волнами мм-диапазона и сушки пшеничных зародышей с
целью стабилизации качества. На основании изученных свойств пшеничных
зародышей исследовано влияние их на физико-технологические свойства премиксов,
изготовленных на основе пшеничных отрубей. Разработана и научно обоснована
усовершенствованная технология производства премиксов с использованием пшеничных
зародышей, рассчитано экономическую эффективность внедрения данной технологии.
The thesis is devoted to the improvement and scientific substantiation
technology premixes using biologically active
Feed Additive - wheat germ, biochemical, microbiological,
thermophysical and hygroscopic properties of wheat germ as an object
processing and storage. Developed and researched treatment regimes
electromagnetic waves mm-range and drying of wheat germ
to stabilize quality. Based on the properties of wheat
embryos studied their influence on the physical and technological properties of premixed
made from wheat bran. Designed and scientifically sound
advanced technology of premix with wheat
embryos, calculated the cost-effectiveness of implementation of this technology.
 
Date 2013-04-13T10:04:57Z
2013-04-13T10:04:57Z
2002
 
Type Other
 
Identifier Янюк Т. І. Удосконалення технологіЇ преміксів з використанням пшеничних зародків: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / НУХТ. - К., 2002. - 19 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7471
 
Language other