Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології преміксів з використанням пшеничних зародків
Усовершенствование технологии премиксов с использованием пшеничных зародышей A development of technology praemisceo with usaging e of wheaten germs |
|
Creator |
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И. Yanyuk, T. |
|
Subject |
терморадіаційне сушіння
премікси пшеничні зародки чистота продукту кислотне число стабілізація якості електромагнітне опромінення терморадиационная сушка премиксы пшеничные зародыши чистота продукта кислотное число стабилизация качества электромагнитное облучение electromagnetic irradiation praemisceo wheaten germs purity of the product acid number stabilization of quality |
|
Description |
Дисертація присвячена удосконаленню та науковому обґрунтуванню технології виробництва преміксів з використанням біологічно активної кормової добавки – пшеничних зародків, біохімічним, мікробіологічним, теплофізичним та гігроскопічним властивостям пшеничних зародків як об’єкта обробки та зберігання. Розроблено та досліджено режими оброблення електромагнітними хвилями мм-діапазону та сушіння пшеничних зародків з метою стабілізації якості. На підставі вивчених властивостей пшеничних зародків досліджено вплив їх на фізико-технологічні властивості преміксів, виготовлених на основі пшеничних висівок. Розроблена і науково обґрунтована удосконалена технологія виробництва преміксів з використанням пшеничних зародків, розраховано економічну ефективність впровадження даної технології. Диссертация посвящена усовершенствованию и научному обоснованию технологии производства премиксов с использованием биологически активной кормовой добавки - пшеничных зародышей, биохимическим, микробиологическим, теплофизическим и гигроскопичным свойствам пшеничных зародышей как объекта обработки и хранения. Разработаны и исследованы режимы обработки электромагнитными волнами мм-диапазона и сушки пшеничных зародышей с целью стабилизации качества. На основании изученных свойств пшеничных зародышей исследовано влияние их на физико-технологические свойства премиксов, изготовленных на основе пшеничных отрубей. Разработана и научно обоснована усовершенствованная технология производства премиксов с использованием пшеничных зародышей, рассчитано экономическую эффективность внедрения данной технологии. The thesis is devoted to the improvement and scientific substantiation technology premixes using biologically active Feed Additive - wheat germ, biochemical, microbiological, thermophysical and hygroscopic properties of wheat germ as an object processing and storage. Developed and researched treatment regimes electromagnetic waves mm-range and drying of wheat germ to stabilize quality. Based on the properties of wheat embryos studied their influence on the physical and technological properties of premixed made from wheat bran. Designed and scientifically sound advanced technology of premix with wheat embryos, calculated the cost-effectiveness of implementation of this technology. |
|
Date |
2013-04-13T10:04:57Z
2013-04-13T10:04:57Z 2002 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Янюк Т. І. Удосконалення технологіЇ преміксів з використанням пшеничних зародків: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / НУХТ. - К., 2002. - 19 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7471 |
|
Language |
other
|
|