Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні
Исследования антиоксидантных свойств плодов боярышника при конвективной сушке Studies of the antioxidant properties of the fruits of hawthorn in convective drying |
|
Creator |
Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В. Dubkoveckiy, I. Малежик, І. Ф. Малежик, И. Ф. Malezhik, I. Євчук, Я. В. Евчук, Я. В. Yevchuk, Ja. |
|
Subject |
конвективне
конвективная convective мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду каротин аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки микроволновая и кондуктивная сушка боярышника каротин аскорбиновая кислота и полифенольные соединения micro-wave and conductive drying hawthorn carotene ascorbic acid and polyphenolic compounds |
|
Description |
Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
Рассмотрены вопросы повышения качества сушеной продукции за счет обоснованно подобранной биологически ценного плодового сырья - плодов боярышника, а также приведены результаты изменения их химического состава в процессе сушки контактным методом в зависимости от продолжительности и температуры теплоносителя и установлены оптимальные режимы сушки плодов сортов или видов боярышника. The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn. |
|
Date |
2012-10-02T08:58:02Z
2012-10-02T08:58:02Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дубковецький, І. В. Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук// Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41, Т. 1. - С. 92-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3111 |
|
Language |
other
|
|