Запис Детальніше

Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні
Исследования антиоксидантных свойств плодов боярышника при конвективной сушке
Studies of the antioxidant properties of the fruits of hawthorn in convective drying
 
Creator Дубковецький, І. В.
Дубковецкий, И. В.
Dubkoveckiy, I.
Малежик, І. Ф.
Малежик, И. Ф.
Malezhik, I.
Євчук, Я. В.
Евчук, Я. В.
Yevchuk, Ja.
 
Subject конвективне
конвективная
convective
мікрохвильове і кондуктивне сушіння глоду
каротин
аскорбінова кислота та поліфенольні сполуки
микроволновая и кондуктивная сушка боярышника
каротин
аскорбиновая кислота и полифенольные соединения
micro-wave and conductive drying hawthorn
carotene
ascorbic acid and polyphenolic compounds
 
Description Розглянуто питання підвищення якості сушеної продукції за рахунок обґрунтовано підібраної біологічно цінної плодової сировини – плодів глоду, а також наведено результати зміни їх хімічного складу в процесі сушіння контактним методом залежно від тривалості та температури теплоносія й встановлено оптимальні режими сушіння плодів сортів або видів глоду.
Рассмотрены вопросы повышения качества сушеной продукции за счет обоснованно подобранной биологически ценного плодового сырья - плодов боярышника, а также приведены результаты изменения их химического состава в процессе сушки контактным методом в зависимости от продолжительности и температуры теплоносителя и установлены оптимальные режимы сушки плодов сортов или видов боярышника.
The question of upgrading of the dried products is considered due to reasonably neat biologically valuable fruit raw material - garden-stuffs of hawthorn and also results over of change of them are brought chemical composition in the process of drying a pin method depending on duration and temperature of coolant-moderator and the optimal modes of drying of garden-stuffs of sorts are set, or types of hawthorn.
 
Date 2012-10-02T08:58:02Z
2012-10-02T08:58:02Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Дубковецький, І. В. Дослідження антиоксидантних властивостей плодів глоду при конвективному сушінні / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук// Наукові праці ОНАХТ. - 2012. - Вип. 41, Т. 1. - С. 92-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3111
 
Language other