Запис Детальніше

Вертикальні кристалізатори в цукровому виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вертикальні кристалізатори в цукровому виробництві
Вертикальные кристаллизаторы в сахарном производстве
Vertical molds in sugar production
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Гулий, І. С.
Гулый, И. С.
Gulyy, I.
Потельчак, В. А.
Потельчак, В. А.
Potelchak, V.
Плотнір, О. В.
Плотнир, О. В.
Plotnir, O.
Петров, С.
Петров, С.
Petrov, S.
 
Subject кристалізатор
цукровий утфель
швидкість охолодження
рекристалізація
міжкристальний розчин
кристаллизатор
сахарный утфель
скорость охлаждения
рекристаллизация
межкристальний раствор
сrystallizer
sugar massecuite
the cooling rate
recrystallization
syrup
 
Description Використання вертикальних кристалізаторів з подовженним терміном перебування в них утфелю при швидкості охолодження в межах 0,23 град./год. Забезпечує умови кристалізації, які сприяють одержанню якісних цукрових утфелів, поліпшують гранулометричний склад кристалів, забезпечують краще виснаження міжкристального розчину.
Использование вертикальных кристаллизаторов с увеличенным сроком пребывания в них утфеля при скорости охлаждения в пределах 0,23 – 0,76 град. / час обеспечивает условия кристаллизации, которые способствуют получению качественных сахарных утфелей, улучшают гранулометрический состав кристаллов, обеспечивают лучшее истощение межкристального раствора.
The use of vertical crystallizer with extended stay in them massecuite with a cooling rate in the range 0.23 – 0.76 deg. / hour provides the crystallization conditions that contribute to make of quality sugar massecuite, improve the granulometric composition crystals, provide a better exhaustion syrup.
 
Date 2012-12-17T15:06:53Z
2012-12-17T15:06:53Z
1995
 
Type Article
 
Identifier Вертикальні кристалізатори в цукровому виробництві / В. Г. Мирончук, І. С. Гулий, В. А. Потельчак, О. В. Плотнір, С. Петров // Харчова і переробна промисловість. – 1995. - № 9. - С. 22-24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4505
 
Language other