Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter
Использование биополимера инулина для создания и контроля наноструктуры сливочного масла функционального назначения Використання біополімера інуліна для створення і контролю наноструктури вершкового масла функціонального призначення |
|
Creator |
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А. Рашевська, Т. О. Ivanov, S. Иванов, С. В. Іванов, С. В. |
|
Subject |
наноструктура
наноструктура nanostructure біополімер інуліна биополимер инулина inulin biopolymer вершкове масло сливочное масло butter функціональні властивості вершкового масла функциональные свойства масла butter's functional properties |
|
Description |
The results of complex research showed that the addition of inulin improves buter nanostructure and consistence: heat resistance, flexibility, structure coherency and its ability to withhold liquid fat phase.Результати комплексних досліджень показали, що додавання інуліну покращує наноструктуру вершкового масла та його консистенцію: термостійкість, пластичність, однорідність структури. Результаты комплексного исследования показали, что добавление инулина улучшает наноструктуру сливочного масла и его консистенцию: термостойкость, пластичность, когерентность структуры.
|
|
Date |
2013-04-01T07:21:21Z
2013-04-01T07:21:21Z 2012 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Ivanov, S., Rashevska, T. Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter // E-MRS Spring 2012 - Symposium G “Functional Biomaterials”. - 2012. - PP. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7136 |
|
Language |
en
|
|