Запис Детальніше

Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter
Использование биополимера инулина для создания и контроля наноструктуры сливочного масла функционального назначения
Використання біополімера інуліна для створення і контролю наноструктури вершкового масла функціонального призначення
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
Ivanov, S.
Иванов, С. В.
Іванов, С. В.
 
Subject наноструктура
наноструктура
nanostructure
біополімер інуліна
биополимер инулина
inulin biopolymer
вершкове масло
сливочное масло
butter
функціональні властивості вершкового масла
функциональные свойства масла
butter's functional properties
 
Description The results of complex research showed that the addition of inulin improves buter nanostructure and consistence: heat resistance, flexibility, structure coherency and its ability to withhold liquid fat phase.Результати комплексних досліджень показали, що додавання інуліну покращує наноструктуру вершкового масла та його консистенцію: термостійкість, пластичність, однорідність структури. Результаты комплексного исследования показали, что добавление инулина улучшает наноструктуру сливочного масла и его консистенцию: термостойкость, пластичность, когерентность структуры.
 
Date 2013-04-01T07:21:21Z
2013-04-01T07:21:21Z
2012
 
Type Other
 
Identifier Ivanov, S., Rashevska, T. Usage of inulin biopolymer to create the technology and control butter // E-MRS Spring 2012 - Symposium G “Functional Biomaterials”. - 2012. - PP. 21-22.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7136
 
Language en