Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції
Эффективное управление технологическим процессом изготовления ассортимента хлебобулочной продукции Effective process control of manufacturing range of bakery products |
|
Creator |
Іващук, В. В.
Иващук, В. В. Ivashchuk, V. |
|
Subject |
асортимент
зернові продукти градієнт температури ассортимент зерновые продукты градиент температуры range grain products temperature gradient |
|
Description |
В даній статті був представлений процес контролю технології випічки широкого асортименту хлібобулочних виробів. Також був представлений стан збереження якісних характеристик продукції,стабілізація виходу готової продукції,геометрія продукції. В данной статье был представлен процесс контроля технологии выпечки широкого ассортимента хлебобулочных изделий.Также было представлено состояние сохранения качественных характеристик продукции, стабилизация выхода готовой продукции, геометрия продукции. The process of control of baking technology of wide range of bread products were presented. Condition of preservation of qualitative characteristics of products, stabilization output of finished products and geometry products were prethented. |
|
Date |
2013-04-15T09:00:18Z
2013-04-15T09:00:18Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Іващук, В. В. Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції / В. В. Іващук // АВТОМАТИКА / АUTOMATICS-2012 : матеріали XIX Міжнародної конференції з автоматичного управління, 26-28 вересня 2012 р. - К.: НУХТ, 2012. - С. 201.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7489 |
|
Language |
other
|
|