Запис Детальніше

Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції
Эффективное управление технологическим процессом изготовления ассортимента хлебобулочной продукции
Effective process control of manufacturing range of bakery products
 
Creator Іващук, В. В.
Иващук, В. В.
Ivashchuk, V.
 
Subject асортимент
зернові продукти
градієнт температури
ассортимент
зерновые продукты
градиент температуры
range
grain products
temperature gradient
 
Description В даній статті був представлений процес контролю технології випічки широкого асортименту хлібобулочних виробів. Також був представлений стан збереження якісних характеристик продукції,стабілізація виходу готової продукції,геометрія продукції.

В данной статье был представлен процесс контроля технологии выпечки широкого ассортимента хлебобулочных изделий.Также было представлено состояние сохранения качественных характеристик продукции, стабилизация выхода готовой продукции, геометрия продукции.

The process of control of baking technology of wide
range of bread products were presented. Condition of
preservation of qualitative characteristics of products,
stabilization output of finished products and geometry products
were prethented.
 
Date 2013-04-15T09:00:18Z
2013-04-15T09:00:18Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Іващук, В. В. Ефективне керування технологічним процесом виготовлення асортименту хлібобулочної продукції / В. В. Іващук // АВТОМАТИКА / АUTOMATICS-2012 : матеріали XIX Міжнародної конференції з автоматичного управління, 26-28 вересня 2012 р. - К.: НУХТ, 2012. - С. 201.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7489
 
Language other