Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного
Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога Development of technology of the combined products of a long period of storage on the basis of curd |
|
Creator |
Рудакова, Т. В.
Рудакова, Т. В. Rudakova, T. |
|
Subject |
якість
комбіновані продукти сир кисломолочний зернові добавки термін зберігання технологія качество комбинированные продукты творог зерновые добавки срок хранения технология quality the combined products curd grain additives a period of storage technology |
|
Description |
Дисертаційну роботу присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології комбінованих продуктів подовженого терміну зберігання на основі сиру кисломолочного. Обґрунтовано та експериментально доведено можливість застосування зернових добавок при виробництві термізованих комбінованих продуктів. Встановлено оптимальні дози зернових добавок та параметри їх технологічного оброблення, враховуючи хімічний склад та функціонально-технологічні властивості.Диссертационная работа посвящена научному обоснованию и разработке технологии комбинированных продуктов удлиненного срока хранения на основе сыра кисломолочного. Обосновано и экспериментально доказана возможность применения зерновых добавок при производстве термизированные комбинированных продуктов. Установлены оптимальные дозы зерновых добавок и параметры их технологического обработки, учитывая химический состав и функционально-технологические свойства. The thesis is devoted to the scientific basis and the development of technology combined products for extended shelf life milk cheese basis. Described and experimentally demonstrated the possibility of using additives in grain production termizovanyh combined products. The optimal dose of cereals additives and technological parameters of processing, including chemical composition and functional and technological properties. |
|
Date |
2013-04-15T10:52:08Z
2013-04-15T10:52:08Z 2006 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Рудакова, Т. В. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7507 |
|
Language |
other
|
|