Запис Детальніше

Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного
Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога
Development of technology of the combined products of a long period of storage on the basis of curd
 
Creator Рудакова, Т. В.
Рудакова, Т. В.
Rudakova, T.
 
Subject якість
комбіновані продукти
сир кисломолочний
зернові добавки
термін зберігання
технологія
качество
комбинированные продукты
творог
зерновые добавки
срок хранения
технология
quality
the combined products
curd
grain additives
a period of storage
technology
 
Description Дисертаційну роботу присвячено науковому обґрунтуванню та розробленню технології
комбінованих продуктів подовженого терміну зберігання на основі сиру кисломолочного.
Обґрунтовано та експериментально доведено можливість застосування зернових добавок при
виробництві термізованих комбінованих продуктів. Встановлено оптимальні дози зернових
добавок та параметри їх технологічного оброблення, враховуючи хімічний склад та
функціонально-технологічні властивості.Диссертационная работа посвящена научному обоснованию и разработке технологии
комбинированных продуктов удлиненного срока хранения на основе сыра кисломолочного.
Обосновано и экспериментально доказана возможность применения зерновых добавок при
производстве термизированные комбинированных продуктов. Установлены оптимальные дозы зерновых
добавок и параметры их технологического обработки, учитывая химический состав и
функционально-технологические свойства. The thesis is devoted to the scientific basis and the development of technology
combined products for extended shelf life milk cheese basis.
Described and experimentally demonstrated the possibility of using additives in grain
production termizovanyh combined products. The optimal dose of cereals
additives and technological parameters of processing, including chemical composition and
functional and technological properties.
 
Date 2013-04-15T10:52:08Z
2013-04-15T10:52:08Z
2006
 
Type Other
 
Identifier Рудакова, Т. В. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / НУХТ. - К., 2006. - 20 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7507
 
Language other