Запис Детальніше

Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
Разработка технологии колбасных изделий с использованием гороха
Development of technology of sausages with use of peas
 
Creator Штонда, О. А.
Штонда, О. А.
Shtonda, O.
 
Subject білок
горох
крупка
паста
концентрат
технологія
ковбасні вироби
екстракція
перетравлення
белок
горох
крупка
паста
концентрат
технология
колбасные изделия
экстракция
переваривание
and protein
peas
grain
paste
concentrate
technology
sausage
extraction
polypoptization
quality
 
Description Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та розробці технології виробництва добавок рослинного походження та комбінованих м’ясопродуктів, до складу яких вони входять. На основі вивчення складу гороху, розроблена технологія виробництва горохового білкового концентрату та горохової білкової пасти, яка дозволяє
отримати безпечні харчові продукти. Встановлені залежності якісних показників варених ковбас заданого хімічного складу від внесення в рецептуру ковбаси горохової білкової пасти.
Розроблена та затверджена нормативна документація та патентне супроводження на горохову білкову пасту та комбіновані варені ковбаси.
Диссертация посвящена вопросам научного обоснования и разработке технологии производства добавок растительного происхождения и комбинированных мясопродуктов, в состав которых они входят. На основе изучения состава гороха, разработана технология производства горохового белкового концентрата и гороховой белковой пасты, позволяет
получить безопасные пищевые продукты. Установлены зависимости качественных показателей вареных колбас заданного химического состава от внесения в рецептуру колбасы гороховой белковой пасты.
Разработана и утверждена нормативная документация и патентное сопровождение на гороховую белковую пасту и комбинированные вареные колбасы. The thesis is devoted to the scientific study and technology development of herbal supplements and medley of meat, to which they belong. Based on the study of pea developed technology of pea protein concentrate and pea protein feed, which allows
get safe food. Dependence of quality indicators cooked sausages given chemical composition from entering the recipe sausage pasta pea protein.
Developed and approved by the regulatory documentation and support to patent pea protein paste and combined cooked sausage.
 
Date 2013-04-15T11:36:31Z
2013-04-15T11:36:31Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Штонда, О. А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / НУХТ. - К., 2004. - 18 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7509
 
Language other