Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху
Разработка технологии колбасных изделий с использованием гороха Development of technology of sausages with use of peas |
|
Creator |
Штонда, О. А.
Штонда, О. А. Shtonda, O. |
|
Subject |
білок
горох крупка паста концентрат технологія ковбасні вироби екстракція перетравлення белок горох крупка паста концентрат технология колбасные изделия экстракция переваривание and protein peas grain paste concentrate technology sausage extraction polypoptization quality |
|
Description |
Дисертаційна робота присвячена питанням наукового обґрунтування та розробці технології виробництва добавок рослинного походження та комбінованих м’ясопродуктів, до складу яких вони входять. На основі вивчення складу гороху, розроблена технологія виробництва горохового білкового концентрату та горохової білкової пасти, яка дозволяє отримати безпечні харчові продукти. Встановлені залежності якісних показників варених ковбас заданого хімічного складу від внесення в рецептуру ковбаси горохової білкової пасти. Розроблена та затверджена нормативна документація та патентне супроводження на горохову білкову пасту та комбіновані варені ковбаси. Диссертация посвящена вопросам научного обоснования и разработке технологии производства добавок растительного происхождения и комбинированных мясопродуктов, в состав которых они входят. На основе изучения состава гороха, разработана технология производства горохового белкового концентрата и гороховой белковой пасты, позволяет получить безопасные пищевые продукты. Установлены зависимости качественных показателей вареных колбас заданного химического состава от внесения в рецептуру колбасы гороховой белковой пасты. Разработана и утверждена нормативная документация и патентное сопровождение на гороховую белковую пасту и комбинированные вареные колбасы. The thesis is devoted to the scientific study and technology development of herbal supplements and medley of meat, to which they belong. Based on the study of pea developed technology of pea protein concentrate and pea protein feed, which allows get safe food. Dependence of quality indicators cooked sausages given chemical composition from entering the recipe sausage pasta pea protein. Developed and approved by the regulatory documentation and support to patent pea protein paste and combined cooked sausage. |
|
Date |
2013-04-15T11:36:31Z
2013-04-15T11:36:31Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Штонда, О. А. Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / НУХТ. - К., 2004. - 18 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7509 |
|
Language |
other
|
|