Запис Детальніше

Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних
Исследование угла смачивания и поверхностного натяжения дрожжей пивных
Investigation of wetting angle and surface tension of beer yeast
 
Creator Якобчук, Р. Л.
Якобчук, Р. Л.
Yakobchuk, R.
Житнецький, І. В.
Житнецкий, И. В.
Zhytnetskyy, I.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
 
Subject поверхневий натяг
кут змочування
віброкиплячий шар
інертний матеріал
поверхностное натяжение
угол смачивания
виброкиплячий шар
инертный материал
surface tension
wetting angle
vibrokyplyachyy layer
inert material
 
Description Досліджено поверхневий натяг і кут змочування вихідних і подрібнених дріжджів пивних. Встановлено їх вплив при розпиленні в процесі сушіння дріжджів в сушильних установках з віброкиплячим шаром інертного матеріалу.
Исследовано поверхностное натяжение и угол смачивания исходных и измельченных дрожжей пивных. Установлено их влияние при распьілении в процессе сушення дрожжей в сушильных установках с виброкиплячим шаром инертного материала.
Investigated the surface tension and wetting angle output and crushed beer yeast. Established their influence in the sputtering process in the dry yeast in storage container with a layer of inert material vibrokyplyachym.
 
Date 2012-01-27T10:07:09Z
2012-01-27T10:07:09Z
2007
 
Identifier Якобчук Р. Л. Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних / Р. Л. Якобчук, І. В. Житнецький, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. - С. 15-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/135
 
Language other