Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних
Исследование угла смачивания и поверхностного натяжения дрожжей пивных Investigation of wetting angle and surface tension of beer yeast |
|
Creator |
Якобчук, Р. Л.
Якобчук, Р. Л. Yakobchuk, R. Житнецький, І. В. Житнецкий, И. В. Zhytnetskyy, I. Яровий, В. Л. Яровой, В. Л. Yaroviy, V. |
|
Subject |
поверхневий натяг
кут змочування віброкиплячий шар інертний матеріал поверхностное натяжение угол смачивания виброкиплячий шар инертный материал surface tension wetting angle vibrokyplyachyy layer inert material |
|
Description |
Досліджено поверхневий натяг і кут змочування вихідних і подрібнених дріжджів пивних. Встановлено їх вплив при розпиленні в процесі сушіння дріжджів в сушильних установках з віброкиплячим шаром інертного матеріалу.
Исследовано поверхностное натяжение и угол смачивания исходных и измельченных дрожжей пивных. Установлено их влияние при распьілении в процессе сушення дрожжей в сушильных установках с виброкиплячим шаром инертного материала. Investigated the surface tension and wetting angle output and crushed beer yeast. Established their influence in the sputtering process in the dry yeast in storage container with a layer of inert material vibrokyplyachym. |
|
Date |
2012-01-27T10:07:09Z
2012-01-27T10:07:09Z 2007 |
|
Identifier |
Якобчук Р. Л. Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних / Р. Л. Якобчук, І. В. Житнецький, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. - С. 15-17.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/135 |
|
Language |
other
|
|