Запис Детальніше

Дослідження термічних та фізико хімічних властивостей пивних дріжджів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження термічних та фізико хімічних властивостей пивних дріжджів
Исследование термических и физико химических свойств пивных дрожжей
Investigation of thermal and physical chemical properties of brewer's yeast
 
Creator Якобчук, Р. Л.
Якобчук, Р. Л.
Yakobchuk, R.
Яровий, В. Л.
Яровой, В. Л.
Yaroviy, V.
 
Subject Пивні дріжджі
термічний аналіз
калориметрія
вільна волога
зв'язана волога
волога
Пивные дрожжи
термический анализ
калориметрия
свободная влага
связана влага
влага
Beer yeast
the thermal analysis
calorimetry
the free moisture
the connected moisture
a moisture
 
Description Досліджено фізичні й теплофізичні характеристики пивних дріжджів, а також фізико-хімічні процеси, що відбуваються в них під час нагрівання і охолодження з метою визначання тепломасо-обмінних характеристик їх сушіння зі збереження властивостей вихідного продукту для подальшого використання як харчових добавок.
Исследованы физические и теплофизические характеристики пивных дрожжей, а также физико-химические процессы, происходящие в них во время нагревания и охлаждения в целях определения тепломасо-обменных характеристик их сушки по сохранению свойств исходного продукта для использования как пищевых добавок.
It is investigated physical and thermal characteristics of beer yeast, and also physic-chemical processes which occur in them during heating and cooling with the purpose of definition heat-and-mass transfer characteristics their drying to preservation of properties of an initial product for further use as food additives.
 
Publisher Наукові праці Національного університету харчових технологій. № 18. - К.: НУХТ, 2006.
 
Date 2012-01-27T12:08:49Z
2012-01-27T12:08:49Z
2006
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/138
 
Language other