Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництві
Влияние электрогидравлического эффект на интенсификацию процессов активации водно-известковой суспензии в свеклосахарном производстве Influence electrohydraulic effect on the intensification activation water-lime suspension in sugar beet production |
|
Creator |
Василів, В. П.
Васылив, В. П. Vasyliv, V. Дашковський, Ю. О. Дашковский, Ю. А. Dashkovskyi, Y. Олішевський, В. В. Олишевский, В. В. Olishevskyi, V. Маринін, А. І. Маринин, А. И. Marynin, A. Ардинський, О. В. Ардынский, А. В. Ardynskyy, O. Федоренко, Л. А. Федоренко, Л. А. Fedorenko, L. |
|
Subject |
electrohydraulic effect of water-lime slurry
dispersion water-cement slurry sugar-beet production електрогідравлічний ефект водно-вапняна суспензія дисперсність водно-цементна суспензія бурякоцукрове виробництво электрогидравлический эффект водно-известковая суспензия дисперсность водно-цементная суспензия свеклосахарное производство |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень впливу електрогідравлічного ефекту на властивості водно-вапняної суспензії. Встановлено, що електрогідравлічне оброблення сприяє підвищенню активності водно-вапняної суспензії. В статье приведены результаты исследований влияния электрогидравлического эффекта на свойства водно-известняковой суспензии. Установлено, что электрогидравлическая обработка способствует повышению активности водно-известковой суспензии. The results of research devoted to the influence of electrohydraulic effect on properties of aqueous lime suspension are presented in the article. It is proven that the electrohydraulic processing stimulates water-lime suspension activity increase. Національний університет харчових технологій, Проблемна науково-дослідна лабораторія, 01601, Україна, м. Київ-33, вул. Володимирська, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net Национальный университет пищевых технологий, Проблемная научно-исследовательская лаборатория, 01601, Украина, г. Киев-33, ул. Владимирская, 68. Тел./факс: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net National university of food technologies, Problem scientific-research laboratory, 01601, Ukraine, Kiev-33, Volodymirs’ka, 68. Bodies. / a fax: +3(8044) 289-72-13, e-mail: nuftnano@ukr.net |
|
Date |
2012-02-14T08:16:06Z
2012-02-14T08:16:06Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Василів, В. П. Вплив електрогідравлічного ефекту на інтенсифікацію процесу активації водно-вапняної суспензії в бурякоцукровому виробництві / В. П. Василів, Ю. О. Дашковський, В. В. Олішевський, А. І. Маринін, О. В. Ардинський, Л. А. Федоренко // Цукор України. - 2011. - № 1. - С. 41-45.
2219-8261 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/227 |
|
Language |
uk_UK
|
|