Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів
Переработка эфирных масел для получения натуральных пищевых ароматизаторов Essential oil processing to natural food flavourings |
|
Creator |
Фролова, Н. Е.
Українець, А. І. Frolova, N. Ukrainets, A. Фролова, Н. Э. Украинец, А. И. |
|
Subject |
Aроматизатор
температура кипіння ректифікація Aроматизатор температура кипения ректификация Flavouring boiling point rectification |
|
Description |
Визначені основні світові пріоритети переробки ефірних олій в стабільні натуральні ароматизатори для харчових продуктів. Доведено перспективність перероблення ефірних олій вакуумним фракціонуванням, що дає можливість з однієї ефірної олії отримати серію нових концентрованих ароматизаторів з поліпшеною стабільністю, різних за ступенем збагачення ключовими компонентами. Определены основные мировые приоритеты переработки эфирных масел в стабильные натуральные ароматизаторы для пищевых продуктов. Доказана перспективность переработки эфирных масел вакуумным фракционирования, что дает возможность с одного эфирного масла получить серию новых концентрированных ароматизаторов с улучшенной стабильностью, различных по степени обогащения ключевыми компонентами. Basic world priorities of essential oils processing to stable natural flavours are determined. Perspectivity of vacuum frac tionating for essential oils processing that allows ob taining from one essential oil series of new concentrated fla vours with improved stability and key components with va rious enrichment levels is proved. |
|
Publisher |
Наука та інновації
|
|
Date |
2012-03-21T23:40:11Z
2012-03-21T23:40:11Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Фролова Н. Е. Переробка ефірних олій для отримання натуральних харчових ароматизаторів/Фролова Н. Е., Українець А. І.//Наука та інновації Т.6 №2 Ст.36-40, опубл.2010р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/479 |
|
Language |
uk_UK
|
|