Запис Детальніше

Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини
Определения рациональных конструктивных и эксплуатационных характеристик оборудование для транспортировки непищевых мясного сырья
Definition of rational design and operational characteristics of equipment for the transportation of inedible raw meat
 
Creator Беседа, С. Д.
Штефан, Є. В.
Таран, В. М.
Беседа, С. Д.
Штефан, Е. В.
Таран, В. М.
Beseda, S.
Shtefan, E.
Taran, V. M.
 
Subject нехарчова м'ясна сировина
непищевое мясное сырье
Non meat raw gums
 
Description У статті розглядається визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини.
В статье рассматриваются определения рациональных конструктивных и эксплуатационных характеристик оборудование для транспортировки непищевых мясного сырья.
The article deals with the definition of rational design and operational characteristics of the equipment for the transport of non-food meat.
 
Date 2012-04-17T10:28:31Z
2012-04-17T10:28:31Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Беседа, С. Д. Визначення раціональних конструктивних та експлуатаційних характеристик обладнання для транспортування нехарчової м'ясної сировини / С. Д. Беседа, Є. В. Штефан, В. М. Таран // Мясное дело. - 2006. - № 11. - С. 66-68.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/899
 
Language other