Запис Детальніше

Інноваційні технології у харчовій промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційні технології у харчовій промисловості
Инновационные технологии в пищевой промышленности
Innovative technologies in the food industry
 
Creator Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А.
Simakhina, G.
 
Subject інновації
оздоровчі харчові продукти
інноваційний потенціал
харчова безпека
 
Description Визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Інноваційний розвиток індустрії здорового харчування дасть можливість у короткі терміни збільшити у декілька разів обсяг виробництва оздоровчої продукції, котрий зараз складає 1…2 %.
 
Publisher Харчова промисловість
 
Date 2012-05-04T07:07:35Z
2012-05-04T07:07:35Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Необхідними елементами ефективності інноваційного харчового підприємства є: інноваційний потенціал, тобто сукупність висококваліфікованих кадрів, фінансово-економічних можливостей, необхідних для забезпечення діяльності підприємства; інноваційна культура як самостійний елемент і як складова інноваційного потенціалу.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1047
 
Language uk_UK