Інноваційні технології у харчовій промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційні технології у харчовій промисловості
Инновационные технологии в пищевой промышленности Innovative technologies in the food industry |
|
Creator |
Сімахіна, Г. О.
Симахина, Г. А. Simakhina, G. |
|
Subject |
інновації
оздоровчі харчові продукти інноваційний потенціал харчова безпека |
|
Description |
Визначено перспективи розвитку інноваційних харчових технологій в Україні як єдино доцільний, економічно обґрунтований, підтверджений багаторічною діяльністю шлях передових країн світу. Інноваційний розвиток індустрії здорового харчування дасть можливість у короткі терміни збільшити у декілька разів обсяг виробництва оздоровчої продукції, котрий зараз складає 1…2 %.
|
|
Publisher |
Харчова промисловість
|
|
Date |
2012-05-04T07:07:35Z
2012-05-04T07:07:35Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Необхідними елементами ефективності інноваційного харчового підприємства є: інноваційний потенціал, тобто сукупність висококваліфікованих кадрів, фінансово-економічних можливостей, необхідних для забезпечення діяльності підприємства; інноваційна культура як самостійний елемент і як складова інноваційного потенціалу.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1047 |
|
Language |
uk_UK
|
|