Запис Детальніше

Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості
Снижение энергоемкости продукции - инновационный путь развития предприятий пищевой промышленности
Reduction of energy production - an innovative way of development of food industry
 
Creator Бевз, В. В.
Бевз, В. В.
Bevz, V. V.
 
Subject енергозбереження
энергосбережение
energy efficiency
енергоемність
енергоощадність
энергоемкость
энергосбережение
energy intensity
energy-saving
 
Description У конкурентній боротьбі за споживача на перший план поряд з необхідністю технічної реконструкції, впровадженням европейськогих стандартів контролю якості, розробкою нових видів продуків, вийшли проблеми зниження собівартості продукції й у першу чергу – економія палива, електроенергії. Найважливіша задача сьогодні – це серйозна реконструкція виробництва, заснована на новітніх технологіях і процесах, що пропонують істотні можливості економії енергії.
В конкурентной борьбе за потребителя на первый план наряду с необходимостьютехнической реконструкции, внедрением европейськогих стандартов контроля качества,разработкой новых видов продук вышли проблемы снижения себестоимости продукции и в первую очередь - экономия топлива, электроэнергии. Важнейшая задача сегодня - это серьезная реконструкция производства, основанная на новейших технологиях и процессах, которые предлагают существенные возможности экономии энергии
In the competition for the consumer to the forefront along with the necessary technical reconstruction, implementation evropeyskohyh standards of quality control, development of new food products, came the problem and reduce production costs in the first place - to save fuel, electricity. The most important problem today - a serious reconstruction of production, based on new technologies and processes that offer significant energy savings opportunities...
 
Date 2012-06-11T12:41:40Z
2012-06-11T12:41:40Z
2011
 
Identifier Бевз, В. В. Зниження енергоємності продукції – інноваційний шлях розвитку підприємств харчової промисловості / В. В. Бевз // Фінанси, облік, аудит: зб. наук. праць. – К.: КНЕУ. - 2011. - № 17. - С. 16 - 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1307
 
Language uk_UK