Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу заочної та скороченої форм навчання напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу заочної та скороченої форм навчання напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”
Английский язык: Методические рекомендации к изучению дисциплины и выполнению контрольных работ для студентов 1 курса заочной и сокращенной формы обучения направление подготовки 6.051701 «Пищевые технологи и инженерия» English language: Methodological guide on discipline studying and doing test papers for a first-year students of extramural and external forms of studies under direction of training 6.051701 “Food technology and Engineering” |
|
Creator |
Нікітенко, О. В.
Никитенко, О. В. Nikitenko, O. Левурда, О. А. Левурда, A. A. Levurda, O. Чередніченко, Г. А. Чередниченко, Г. А. Cherednichenko, G. Куниця, Л. І. Куница, Л. И. Kunytsia, L. |
|
Subject |
харчування
вуглеводи забезпечувати постачати енергія питание углеводы обеспечивать поставлять энергия nutrition carbohydrates provide energy supply |
|
Description |
Методичні рекомендації спрямовані на забезпечення схеми для самостійного вивчення, а також виконання контрольних робіт для студентів 1 курса заочной и сокращенной формы обучения направление подготовки 6.051701 «Пищевые технологи и инженерия». Вони містить рекомендації для вивчення граматики, читання та лексичного матеріалу.
Методические рекомендации направлены на обеспечение схемы самостоятельного изучения, а также выполнения контрольных работ для студентов 1 курса заочной и сокращенной форм обучения на факультетах гостинично-ресторанного бизнеса и туризма, факультет мяса и молочных продуктов, парфюмерно-косметической продукции, факультет брожения и сахарной промышленности. Он содержит руководящие принципы для изучения грамматики, чтения и лексического материала. This methodological guide is aimed to provide the scheme for self studying as well as performing individual control tasks for the students of extramural department at their 1 year of training at the faculties of Hotel-Restaurant Business and Tourism, Faculty of Meat and Dairy, Perfumery and Cosmetics Products, Faculty of Fermentation and Sugar Industry. It contains guidelines for studying grammar, reading and lexical material. |
|
Date |
2012-06-26T08:03:51Z
2012-06-26T08:03:51Z 2007 |
|
Identifier |
Англійська мова : метод. вказівки до вивчення дисц. та виконання контр. робіт для студ. I курсу заоч. та скороч. форм навчання напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"/ О. В. Никитенко, О. А. Левурда, Г. А. Чередніченко, Л. І. Куниця. – Київ : НУХТ, 2008. – 77 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1847 |
|
Language |
other
|
|