Запис Детальніше

Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу заочної та скороченої форм навчання напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Англійська мова: Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольних робіт для студентів І курсу заочної та скороченої форм навчання напряму 6.051701 “Харчові технології та інженерія”
Английский язык: Методические рекомендации к изучению дисциплины и выполнению контрольных работ для студентов 1 курса заочной и сокращенной формы обучения направление подготовки 6.051701 «Пищевые технологи и инженерия»
English language: Methodological guide on discipline studying and doing test papers for a first-year students of extramural and external forms of studies under direction of training 6.051701 “Food technology and Engineering”
 
Creator Нікітенко, О. В.
Никитенко, О. В.
Nikitenko, O.
Левурда, О. А.
Левурда, A. A.
Levurda, O.
Чередніченко, Г. А.
Чередниченко, Г. А.
Cherednichenko, G.
Куниця, Л. І.
Куница, Л. И.
Kunytsia, L.
 
Subject харчування
вуглеводи
забезпечувати
постачати
енергія
питание
углеводы
обеспечивать
поставлять
энергия
nutrition
carbohydrates
provide
energy
supply
 
Description Методичні рекомендації спрямовані на забезпечення схеми для самостійного вивчення, а також виконання контрольних робіт для студентів 1 курса заочной и сокращенной формы обучения направление подготовки 6.051701 «Пищевые технологи и инженерия». Вони містить рекомендації для вивчення граматики, читання та лексичного матеріалу.
Методические рекомендации направлены на обеспечение схемы самостоятельного изучения, а также выполнения контрольных работ для студентов 1 курса заочной и сокращенной форм обучения на факультетах гостинично-ресторанного бизнеса и туризма, факультет мяса и молочных продуктов, парфюмерно-косметической продукции, факультет брожения и сахарной промышленности. Он содержит руководящие принципы для изучения грамматики, чтения и лексического материала.
This methodological guide is aimed to provide the scheme for self studying as well as performing individual control tasks for the students of extramural department at their 1 year of training at the faculties of Hotel-Restaurant Business and Tourism, Faculty of Meat and Dairy, Perfumery and Cosmetics Products, Faculty of Fermentation and Sugar Industry. It contains guidelines for studying grammar, reading and lexical material.
 
Date 2012-06-26T08:03:51Z
2012-06-26T08:03:51Z
2007
 
Identifier Англійська мова : метод. вказівки до вивчення дисц. та виконання контр. робіт для студ. I курсу заоч. та скороч. форм навчання напряму 6.051701 "Харчова технологія та інженерія"/ О. В. Никитенко, О. А. Левурда, Г. А. Чередніченко, Л. І. Куниця. – Київ : НУХТ, 2008. – 77 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1847
 
Language other