Запис Детальніше

Іноземна мова (англійська мова)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Іноземна мова (англійська мова)
Иностранный язык (английский язык)
Foreign Language (English Language)
 
Creator Чередніченко, Г. А.
Чередниченко, Г. А.
Cherednichenko, G.
Шапран, Л. Ю.
Шапран, Л. Ю.
Shapran, L.
Кияшко, О. В.
Кияшко, О. В.
Kyiashko, O.
 
Subject фінанси
гроші
банківська справа
фінансові установи
процентна ставка
оподаткування
міжнародна торгівля
финансы
деньги
банковское дело
финансовые учреждения
процентная ставка
налогообложение
международная торговля
finance
money
banking
financial institutions
interest rate
taxation
international trade
 
Description Методичні вказівки спрямовані на розвиток комунікативної мовленнєвої компетенції студентів в професійній сфері в усних продуктивних видах діяльності (говоріння) та у процесі писемної продуктивної діяльності (письмо) на матеріалі оригінальних текстів професійної тематики (фінанси і кредит).
Методические указания направлены на развитие коммуникативной языковой компетенции студентов в профессиональной сфере в устных продуктивных видах деятельности (говорение) и в процессе письменной продуктивной деятельности (письмо) на материале оригинальных текстов профессиональной направленности (финансы и кредит).
Methodological materials are aimed at developing students’ communicative language competences in occupational domain in oral production (speaking) and in written production (writing) using original business and professional texts (finance and credit).
 
Date 2012-07-05T09:52:37Z
2012-07-05T09:52:37Z
2011
 
Identifier Чередніченко, Г. А. Іноземна мова (англійська мова) : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для студентів ІV курсу напряму підготовки 6.030508 фінанси і кредит факультету обліку, фінансів та підприємницької діяльності денної та заочної форм навчання / Г. А. Чередніченко, Л. Ю. Шапран, О. В. Кияшко. - К. : НУХТ, 2011. - 109 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2042
 
Language other