Запис Детальніше

Іноземна мова (Англійська мова)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Іноземна мова (Англійська мова)
Иностранный язык (Английский язык)
Foreign Language (English Language)
 
Creator Чередніченко, Г. А.
Шапран, Л. Ю.
Куниця, Л. І.
Шапран, Л. Ю.
Куница, Л. И.
Чередниченко, Г. А.
Cherednichenko, G.
Shapran, L.
Kunytsia, L.
 
Subject вступний екзамен
ступінь магістра
програма
екзаменаційний білет
завдання
вступительный экзамен
степень магистра
программа
экзаменационный билет
задание
entrance examination
master’s degree
syllabus
examination paper
task
 
Description Методичні вказівки спрямовані на ознайомлення студентів з програмою вступного екзамену, метою та порядком проведення екзамену, структурою екзаменаційного білету, критеріями оцінювання усних та письмових відповідей на екзамені.
Методические указания направлены на ознакомление студентов с программой вступительного экзамена, целью и порядком проведения экзамена, структурой экзаменационного билета и критериями устных и письменных ответов на экзамене.
Methodological materials are aimed at familiarizing students with the syllabus of the entrance examination, exam purpose and format, its content and evaluation criteria for its oral and written parts.
 
Date 2012-07-05T13:32:23Z
2012-07-05T13:32:23Z
2010
 
Identifier Чередніченко, Г. А. Іноземна мова (Англійська мова) : методичні вказівки для підготовки до вступного екзамену з дисципліни «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» для навчання за ОППП «магістр» за галузями знань 0305 Економіка та підприємництво, 0306 Менеджмент і адміністрування та напрямами підготовки 6.050101 Комп’ютерні науки, 6.050202 Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології денної та заочної форм навчання / Г. А. Чередніченко, Л. Ю. Шапран, Л. І. Куниця. - К : НУХТ, 2010. - 50 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2071
 
Language other