Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі
Концепция усовершенствования организации и нормирования труда предприятий мясной промышленности The conception of improving the management and labor norm-setting of the meat industry enterprises |
|
Creator |
Драган, О. І.
Драган, Е. И. Dragan, O. |
|
Subject |
м’ясна промисловість
концепція нормування праці підприємство мясная отрасль концепция нормирование труда предприятие meat industry conception labor norm-setting enterprise |
|
Description |
У статті проаналізовано причини занепаду нормування праці на підприємствах м’ясної галузі. Запропоновано концепцію удосконалення організації і нормування праці на підставі заходів методологічного, технічного та організаційного рівнів та з урахуванням світового досвіду.
В статье проанализированы причины снижения функции нормирования труда на предприятиях мясной отрасли. Предложена концепция усовершенствования организации нормирования труда на основе мероприятий методологического, технического и организационного уровней и с учетом мирового опыта. In the article analyzed reasons of why a labor norm-setting in the meat industry has declined. The proposed the conception of improving the management and labor norm-setting on basis of methodological, performance and management standards, including foreign experience. |
|
Date |
2012-09-13T10:37:27Z
2012-09-13T10:37:27Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Драган, О. І Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі / О. І. Драган // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 19. - С. 86−89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2534 |
|
Language |
other
|
|