Запис Детальніше

Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі
Концепция усовершенствования организации и нормирования труда предприятий мясной промышленности
The conception of improving the management and labor norm-setting of the meat industry enterprises
 
Creator Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
 
Subject м’ясна промисловість
концепція
нормування праці
підприємство
мясная отрасль
концепция
нормирование труда
предприятие
meat industry
conception
labor norm-setting
enterprise
 
Description У статті проаналізовано причини занепаду нормування праці на підприємствах м’ясної галузі. Запропоновано концепцію удосконалення організації і нормування праці на підставі заходів методологічного, технічного та організаційного рівнів та з урахуванням світового досвіду.
В статье проанализированы причины снижения функции нормирования труда на предприятиях мясной отрасли. Предложена концепция усовершенствования организации нормирования труда на основе мероприятий методологического, технического и организационного уровней и с учетом мирового опыта.
In the article analyzed reasons of why a labor norm-setting in the meat industry has declined. The proposed the conception of improving the management and labor norm-setting on basis of methodological, performance and management standards, including foreign experience.
 
Date 2012-09-13T10:37:27Z
2012-09-13T10:37:27Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Драган, О. І Концепція удосконалення організації і нормування праці підприємств м’ясної галузі / О. І. Драган // Наукові праці НУХТ. - 2006. - № 19. - С. 86−89.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2534
 
Language other