Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі
Концептуальные подходы к обеспечению высокого качества продукции на предприятиях мясной отрасли Conceptual approaches to improving quality of production by the meat industry businesses |
|
Creator |
Драган, О. І.
Драган, Е. И. Dragan, O. |
|
Subject |
м’ясна промисловість
якість продукції концепція система якості стандарти сертифікація підприємство мясная промышленность качество продукции концепция система качества стандарты сертификация предприятие certification quality of products conception quality system standards |
|
Description |
Автором запропоновано концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної промисловості, враховуючи вітчизняний досвід та сучасні тенденції впровадження різних систем якості.
Автором предлагаются концептуальные подходы к обеспечению высокого качества продукции на предприятиях мясной отрасли, учитывающие отечественній опыт и современные тенденции внедрения разных систем качества. The author suggests conceptual approaches to maintaining high quality in the meat industry. Domestic experience and current trends in applying different systems of quality are considered. |
|
Publisher |
ХДАУ
|
|
Date |
2012-09-13T11:48:59Z
2012-09-13T11:48:59Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Драган, О. І. Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 48.− Херсон: Айлант. − 2007. − С. 175−184.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2539 |
|
Language |
other
|
|