Запис Детальніше

Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі
Концептуальные подходы к обеспечению высокого качества продукции на предприятиях мясной отрасли
Conceptual approaches to improving quality of production by the meat industry businesses
 
Creator Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
 
Subject м’ясна промисловість
якість продукції
концепція
система якості
стандарти
сертифікація
підприємство
мясная промышленность
качество продукции
концепция
система качества
стандарты
сертификация
предприятие
certification
quality of products
conception
quality system
standards
 
Description Автором запропоновано концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної промисловості, враховуючи вітчизняний досвід та сучасні тенденції впровадження різних систем якості.
Автором предлагаются концептуальные подходы к обеспечению высокого качества продукции на предприятиях мясной отрасли, учитывающие отечественній опыт и современные тенденции внедрения разных систем качества.
The author suggests conceptual approaches to maintaining high quality in the meat industry. Domestic experience and current trends in applying different systems of quality are considered.
 
Publisher ХДАУ
 
Date 2012-09-13T11:48:59Z
2012-09-13T11:48:59Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Драган, О. І. Концептуальні підходи до забезпечення високої якості продукції на підприємствах м’ясної галузі / О. І. Драган // Таврійський науковий вісник: Збірник наукових праць ХДАУ. Вип. 48.− Херсон: Айлант. − 2007. − С. 175−184.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2539
 
Language other