Тенденції європейського ринку хлібобулочних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тенденції європейського ринку хлібобулочних виробів
Тенденции европейского рынка хлебобулочных изделий Tendencies of the European bakery market |
|
Creator |
Волохова, Н. А.
Репіч, Т. А. Волохова, Н. А. Репич, Т. А. Volohova, N. Repich, T. |
|
Subject |
споживання хліба
Європейський ринок хліба приватні пекарні хлібокомбінати заморожені напівфабрикати потребление хлеба Европейский рынок хлеба частные пекарни хлебокомбинаты замороженные полуфабрикаты bread consumption The European market for bread private bakeries bakery frozen prepared food |
|
Description |
У статті розглянуто основні напрями діяльності виробників хліба у країнах Західної Європи та тенденції розвитку європейського ринку хлібобулочних виробів.
В статье рассмотрены основные направления деятельности производителей хлеба в странах Западной Европы и тенденции развития европейского рынка хлебобулочных изделий. In the article the basic activities of bread baking directions in West Europe and tendencies of development of European bread market are regarded. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-09-21T12:58:27Z
2012-09-21T12:58:27Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
„Збірник наукових праць УДУХТ”. – № 8. – 2000. – С.25-26
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2858 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№8;
|
|