Запис Детальніше

Тенденції європейського ринку хлібобулочних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тенденції європейського ринку хлібобулочних виробів
Тенденции европейского рынка хлебобулочных изделий
Tendencies of the European bakery market
 
Creator Волохова, Н. А.
Репіч, Т. А.
Волохова, Н. А.
Репич, Т. А.
Volohova, N.
Repich, T.
 
Subject споживання хліба
Європейський ринок хліба
приватні пекарні
хлібокомбінати
заморожені напівфабрикати
потребление хлеба
Европейский рынок хлеба
частные пекарни
хлебокомбинаты
замороженные полуфабрикаты
bread consumption
The European market for bread
private bakeries
bakery
frozen prepared food
 
Description У статті розглянуто основні напрями діяльності виробників хліба у країнах Західної Європи та тенденції розвитку європейського ринку хлібобулочних виробів.
В статье рассмотрены основные направления деятельности производителей хлеба в странах Западной Европы и тенденции развития европейского рынка хлебобулочных изделий.
In the article the basic activities of bread baking directions in West Europe and tendencies of development of European bread market are regarded.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-21T12:58:27Z
2012-09-21T12:58:27Z
2000
 
Type Article
 
Identifier „Збірник наукових праць УДУХТ”. – № 8. – 2000. – С.25-26
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2858
 
Language other
 
Relation №8;