Запис Детальніше

Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992–1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992–1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств
Анализ ассортимента хлебозаводов г. Киева за 1992-1999 гг. и его влияние на результаты работы предприятий
Analysis range bakery Кiev during 1992-1999 pp. аnd its impact on the results of companies
 
Creator Репіч, Т. А.
Репич, Т. А.
Repich, T.
 
Subject напрями розширення асортименту
асортимент
аналіз асортименту
ширина та глибина асортименту
направления расширения ассортимента
ассортимент
анализ ассортимента
ширина и глубина ассортимента
direction diversification
range
analysis range
breadth and depth of range
 
Description У роботі основну увагу приділено загальному аналізу асортименту продукції та аналізу асортименту для різних його груп. Відмічено, що зростання асортименту для різних асортиментних груп значно відрізняються між собою. Названо основні напрями зміни асортименту.
В работе основное внимание уделено общему анализу ассортимента продукции и анализу ассортимента для разных его групп. Отмечено, что рост ассортимента для различных ассортиментных групп значительно отличаются. Названы основные направления изменения ассортимента.
We mainly robotі uwagi pridіleno zagalnomu analіzu assortment produktsії that analіzu assortment for rіznih yogo group. Vіdmіcheno scho zrostannya assortment for rіznih asortimentnih group uniquely vіdrіznyayutsya mіzh him. Named osnovnі eg zmіni assortment.
 
Date 2012-09-21T13:03:46Z
2012-09-21T13:03:46Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Репіч, Т. А. Аналіз асортименту хлібозаводів м. Києва протягом 1992 – 1999 рр. та його вплив на результати роботи підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 2001. - № 9. – С. 101-103.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2859
 
Language other