Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств
Особенности потребления продукции хлебопекарных предприятий Peculiarities of output of bakery enterprises as commodity |
|
Creator |
Репіч, Т. А.
Репич, Т. А. Repich, T. |
|
Subject |
«здорові» сорти хлібу
Структура споживання баланс попиту та пропозиції борошна коефіцієнт еластичності попиту «здоровые» сорта хлеба Структура потребления баланс спроса и предложения муки коэффициент эластичности спроса "healthy" breads Structure of consumption the balance of demand and supply of flour the coefficient of elasticity of demand |
|
Description |
Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.
Рассмотрена роль продукции хлебопекарной промышленности в организации обеспечения населения пищевыми продуктами. Проанализировано влияние стоимости хлеба и хлебобулочных изделий и индекса потребительских цен на общее потребление хлебопродуктов. In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-09-21T13:20:30Z
2012-09-21T13:20:30Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
“Наукові праці НУХТ”. – № 14. – 2003. – С.94-97
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2861 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
№14;
|
|