Запис Детальніше

Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств
Особенности потребления продукции хлебопекарных предприятий
Peculiarities of output of bakery enterprises as commodity
 
Creator Репіч, Т. А.
Репич, Т. А.
Repich, T.
 
Subject «здорові» сорти хлібу
Структура споживання
баланс попиту та пропозиції борошна
коефіцієнт еластичності попиту
«здоровые» сорта хлеба
Структура потребления
баланс спроса и предложения муки
коэффициент эластичности спроса
"healthy" breads
Structure of consumption
the balance of demand and supply of flour
the coefficient of elasticity of demand
 
Description Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.
Рассмотрена роль продукции хлебопекарной промышленности в организации обеспечения населения пищевыми продуктами. Проанализировано влияние стоимости хлеба и хлебобулочных изделий и индекса потребительских цен на общее потребление хлебопродуктов.
In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-09-21T13:20:30Z
2012-09-21T13:20:30Z
2003
 
Type Article
 
Identifier “Наукові праці НУХТ”. – № 14. – 2003. – С.94-97
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2861
 
Language other
 
Relation №14;