Запис Детальніше

Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи
Совершенствование управления ассортиментом на современных предприятиях в условиях кризиса
Improvement of management by assortment on modern enterprises in the conditions of crisis
 
Creator Репіч, Т. А.
Репич, Т. А.
Repich, T.
 
Subject управління асортиментом
скорочення витрат
структура асортименту
оптимізація
управление ассортиментом
сокращение расходов
структура ассортимента
оптимизация
management by an assortment
cutback of spending
structure of assortment
optimization
 
Description У статті розглядаються способи оптимізації асортименту продукції промислового підприємства з метою скорочення загальних витрат. За допомогою розглянутих способів підприємство може опрацювати різні стратегії підтримки або відновлення балансу свого продуктового портфеля.
В статье рассматриваются способы оптимизации ассортимента продукции промышленного предприятия с целью сокращения общих затрат. С помощью рассмотренных способов предприятие может разработать различные стратегии поддержания или восстановления баланса своего продуктового портфеля.
In the article the methods of optimization of assortment of products of industrial enterprise are examined with the purpose of cutback of the general spending. By the considered methods an enterprise can work different strategies of support or renewal of balance of the food brief-case.
 
Date 2012-09-24T07:59:58Z
2012-09-24T07:59:58Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Репіч, Т. А. Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи / Т. А. Репіч // Харчова промисловість. - 2009. – № 8. – С. 109-112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2918
 
Language other