Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи
Совершенствование управления ассортиментом на современных предприятиях в условиях кризиса Improvement of management by assortment on modern enterprises in the conditions of crisis |
|
Creator |
Репіч, Т. А.
Репич, Т. А. Repich, T. |
|
Subject |
управління асортиментом
скорочення витрат структура асортименту оптимізація управление ассортиментом сокращение расходов структура ассортимента оптимизация management by an assortment cutback of spending structure of assortment optimization |
|
Description |
У статті розглядаються способи оптимізації асортименту продукції промислового підприємства з метою скорочення загальних витрат. За допомогою розглянутих способів підприємство може опрацювати різні стратегії підтримки або відновлення балансу свого продуктового портфеля.
В статье рассматриваются способы оптимизации ассортимента продукции промышленного предприятия с целью сокращения общих затрат. С помощью рассмотренных способов предприятие может разработать различные стратегии поддержания или восстановления баланса своего продуктового портфеля. In the article the methods of optimization of assortment of products of industrial enterprise are examined with the purpose of cutback of the general spending. By the considered methods an enterprise can work different strategies of support or renewal of balance of the food brief-case. |
|
Date |
2012-09-24T07:59:58Z
2012-09-24T07:59:58Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Репіч, Т. А. Удосконалення управління асортиментом на сучасних підприємствах в умовах кризи / Т. А. Репіч // Харчова промисловість. - 2009. – № 8. – С. 109-112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2918 |
|
Language |
other
|
|