Запис Детальніше

Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України
Внедрение бенчмаркинговом исследований в хлебопекарной промышленности Украине
Implementation research benchmarking in the baking industry Ukraine
 
Creator Святун, О. О.
Бєлова, Т. Г.
Святун, А. А.
Белова, Т. Г.
Svyatun, A.
Belova, T.
 
Subject хлібопекарська промисловість
хліб
конкурентоспроможність
кондитерські вироби
хлебопекарная промышленность
хлеб
конкурентоспособность
кондитерские изделия
bakery industry
bread
competitiveness
confectionery
 
Description Діяльність хлібопекарських підприємств України значною мірою
залежить від здатності адаптувати їх потенціал до умов стрімкого розвитку
економічного та конкурентного середовища- Хлібопекарська промисловість
належить до таких галузей які стратегічно важливі та гарантують продовольчу
безпеку країни.
Деятельность хлебопекарных предприятий Украины в значительной степени
зависит от способности адаптировать их потенциал в условиях стремительного развития
экономического и конкурентной среды хлебопекарная промышленность
относится к таким отраслям? которые стратегически важные и гарантируют продовольственную
безопасность страны.
Activity bakeries Ukraine largely
depends on the ability to adapt their capacity to the rapid development
economic and competitive environment,? Bakery industry
belongs to the following areas have strategic and guarantee food
security.
 
Date 2012-11-06T13:17:58Z
2012-11-06T13:17:58Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Святун, О. О. Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України / О. О. Святун, Т. Г. Бєлова // Materialy VII Mezinarodni vědecko-prakticka conference « Dny vědy -2011» – Dil 5. Ekonomicke vědy- Praha. Publishing House «Education and Science» s. r. o,2011.- С.12-14
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3542
 
Language other