Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України
Внедрение бенчмаркинговом исследований в хлебопекарной промышленности Украине Implementation research benchmarking in the baking industry Ukraine |
|
Creator |
Святун, О. О.
Бєлова, Т. Г. Святун, А. А. Белова, Т. Г. Svyatun, A. Belova, T. |
|
Subject |
хлібопекарська промисловість
хліб конкурентоспроможність кондитерські вироби хлебопекарная промышленность хлеб конкурентоспособность кондитерские изделия bakery industry bread competitiveness confectionery |
|
Description |
Діяльність хлібопекарських підприємств України значною мірою залежить від здатності адаптувати їх потенціал до умов стрімкого розвитку економічного та конкурентного середовища- Хлібопекарська промисловість належить до таких галузей які стратегічно важливі та гарантують продовольчу безпеку країни. Деятельность хлебопекарных предприятий Украины в значительной степени зависит от способности адаптировать их потенциал в условиях стремительного развития экономического и конкурентной среды хлебопекарная промышленность относится к таким отраслям? которые стратегически важные и гарантируют продовольственную безопасность страны. Activity bakeries Ukraine largely depends on the ability to adapt their capacity to the rapid development economic and competitive environment,? Bakery industry belongs to the following areas have strategic and guarantee food security. |
|
Date |
2012-11-06T13:17:58Z
2012-11-06T13:17:58Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Святун, О. О. Впровадження бенчмаркінгових досліджень в хлібопекарській промисловості України / О. О. Святун, Т. Г. Бєлова // Materialy VII Mezinarodni vědecko-prakticka conference « Dny vědy -2011» – Dil 5. Ekonomicke vědy- Praha. Publishing House «Education and Science» s. r. o,2011.- С.12-14
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3542 |
|
Language |
other
|
|