Запис Детальніше

Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів
Исследование влияния некоторых технологических факторов на длительность процесса термической обработки колбасных изделий
Investigation of influence of some technological factors is on duration of process of heat treatment of sausage wares
 
Creator Павелко, В. І.
Соколенко, О. Ю.
Заславський, А. І.
Павелко, В. И.
Соколенко, А. Ю.
Заславский, А. И.
Pavelko, V.
Sokolenko, O.
Zaslavskiy, A.
 
Subject варені ковбасні вироби
вареные колбасные изделия
boiled sausages
термічна обробка
термокамери ковбасного виробництва
термическая обработка
термокамеры колбасного производства
heat treatment
thermo sausage production
 
Description Наведені результати аналітичного дослідження впливу діаметра і довжини ковбасного виробу (батона) на тривалість процесу термообробки і, відповідно, на витрату теплоти (пари) для термокамер ковбасного виробництва.
Розроблений алгоритм теплового розрахунку установки для термічної обробки варених і варено-копчених ковбасних виробів, який дозволяє визначити витрату теплової енергії на процеси підсушування, підсмажування і варки ковбасних виробів в залежності від зміни технологічних факторів, що впливають на вищевказані процеси.
Приведены результаты аналитического исследования влияния диаметра и длины колбасного изделия (батона) на продолжительность процесса термообработки и, соответственно, на расход теплоты (пара) для термокамер колбасного производства.
Разработан алгоритм теплового расчета установки для термической обработки вареных и варено-копченых колбасных изделий, который позволяет определить расход тепловой энергии на процессы сушки, поджаривания и варки колбасных изделий в зависимости от изменения технологических факторов, влияющих на вышеуказанные процессы.
There are results of analytical research of influence of diameter and length of sausage product (baton) on continuance of thermal process and according to the spending heat for thermal camera of sausage industry.
Algorithm of thermal calculation of plant for thermal processing for boiled and boiled-smoked sausages was developed, which can determine the number of using thermal energy for drying, frying and boiling process according to the changing technological factors, which make affect to those process.
 
Date 2012-11-08T15:33:00Z
2012-11-08T15:33:00Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Павелко, В. І. Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів / В. І. Павелко, О. Ю. Соколенко, А. І. Заславський // Наукові праці НУХТ. - 2011. - №45. - С. 31-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3580
 
Language uk_UK