Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів
Исследование влияния некоторых технологических факторов на длительность процесса термической обработки колбасных изделий Investigation of influence of some technological factors is on duration of process of heat treatment of sausage wares |
|
Creator |
Павелко, В. І.
Соколенко, О. Ю. Заславський, А. І. Павелко, В. И. Соколенко, А. Ю. Заславский, А. И. Pavelko, V. Sokolenko, O. Zaslavskiy, A. |
|
Subject |
варені ковбасні вироби
вареные колбасные изделия boiled sausages термічна обробка термокамери ковбасного виробництва термическая обработка термокамеры колбасного производства heat treatment thermo sausage production |
|
Description |
Наведені результати аналітичного дослідження впливу діаметра і довжини ковбасного виробу (батона) на тривалість процесу термообробки і, відповідно, на витрату теплоти (пари) для термокамер ковбасного виробництва. Розроблений алгоритм теплового розрахунку установки для термічної обробки варених і варено-копчених ковбасних виробів, який дозволяє визначити витрату теплової енергії на процеси підсушування, підсмажування і варки ковбасних виробів в залежності від зміни технологічних факторів, що впливають на вищевказані процеси. Приведены результаты аналитического исследования влияния диаметра и длины колбасного изделия (батона) на продолжительность процесса термообработки и, соответственно, на расход теплоты (пара) для термокамер колбасного производства. Разработан алгоритм теплового расчета установки для термической обработки вареных и варено-копченых колбасных изделий, который позволяет определить расход тепловой энергии на процессы сушки, поджаривания и варки колбасных изделий в зависимости от изменения технологических факторов, влияющих на вышеуказанные процессы. There are results of analytical research of influence of diameter and length of sausage product (baton) on continuance of thermal process and according to the spending heat for thermal camera of sausage industry. Algorithm of thermal calculation of plant for thermal processing for boiled and boiled-smoked sausages was developed, which can determine the number of using thermal energy for drying, frying and boiling process according to the changing technological factors, which make affect to those process. |
|
Date |
2012-11-08T15:33:00Z
2012-11-08T15:33:00Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Павелко, В. І. Дослідження впливу деяких технологічних факторів на тривалість процесу термічної обробки ковбасних виробів / В. І. Павелко, О. Ю. Соколенко, А. І. Заславський // Наукові праці НУХТ. - 2011. - №45. - С. 31-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3580 |
|
Language |
uk_UK
|
|