Запис Детальніше

Вплив поверхнево-активних речовин (ПАР) на в'язкість розчинів фруктози

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив поверхнево-активних речовин (ПАР) на в'язкість розчинів фруктози
Влияние поверхностно-активных веществ (ПАВ) на вязкость растворов фруктозы
Influence of surface-active agents (surfactants) on the viscosity of solutions of fructose
 
Creator Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Лементар, С. Ю.
Лементарь, С. Ю.
Lementar, S.
 
Subject Фруктозні сиропи, поверхнево-активні речовини, в'язкість.
Фруктозные сиропы, поверхностно-активные вещества, вязкость.
Fructose syrups, surfactants, viscosity.
 
Description Визначено вплив ряду поверхнево-активних речовин на в'язкість фруктозних розчинів при різних температурах. Определено влияние ряда поверхностно-активных веществ на вязкость фруктозных растворов при различных температурах. The influence of a number of surfactants on the viscosity of fructose solutions at different temperatures.
 
Publisher ТРОО "Бизнес, наука, общество"
 
Date 2012-11-12T13:12:59Z
2012-11-12T13:12:59Z
2011
 
Type Article
 
Identifier 978-5-4343-0111-4
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3632
 
Language other