Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях
Анализ особенностей и преимуществ переходных процессов в пищевых технологиях Analysis of the particularities and advantage of the connecting processes in food technology |
|
Creator |
Піддубний, В. А.
Поддубный, В. А. Piddubny, V. |
|
Subject |
дискретно-імпульсні технології
енергія рівень структура потенціал тиск дискретно-импульсные технологии энергия уровень структура потенциал давление discrete-pulsed technologies energy level structure potential pressure |
|
Description |
Виконано аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях з точки зору інтересів інтенсифікації в них тепло- і масообміну, наведені порівняльні оцінки процесів.
Выполнен анализ особенностей и преимуществ переходных процессов в пищевых технологиях с точки зрения интересов интенсификации в них тепло- и массообмена, приведены сравнительные оценки процессов. The Executed analysis of the particularities and advantage of the connecting processes in food technology with stand point interestintensification in them heat- and massex change, are brought comparative estimations of the processes. |
|
Date |
2012-11-15T14:49:24Z
2012-11-15T14:49:24Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Піддубний, В. А. Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях / В. А. Піддубний // "Харчова промисловість". - 2008. - № 6. - C. 66–69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3710 |
|
Language |
other
|
|