Запис Детальніше

Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях
Анализ особенностей и преимуществ переходных процессов в пищевых технологиях
Analysis of the particularities and advantage of the connecting processes in food technology
 
Creator Піддубний, В. А.
Поддубный, В. А.
Piddubny, V.
 
Subject дискретно-імпульсні технології
енергія
рівень
структура
потенціал
тиск
дискретно-импульсные технологии
энергия
уровень
структура
потенциал
давление
discrete-pulsed technologies
energy
level
structure
potential
pressure
 
Description Виконано аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях з точки зору інтересів інтенсифікації в них тепло- і масообміну, наведені порівняльні оцінки процесів.
Выполнен анализ особенностей и преимуществ переходных процессов в пищевых технологиях с точки зрения интересов интенсификации в них тепло- и массообмена, приведены сравнительные оценки процессов.
The Executed analysis of the particularities and advantage of the connecting processes in food technology with stand point interestintensification in them heat- and massex change, are brought comparative estimations of the processes.
 
Date 2012-11-15T14:49:24Z
2012-11-15T14:49:24Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Піддубний, В. А. Аналіз особливостей і переваг перехідних процесів в харчових технологіях / В. А. Піддубний // "Харчова промисловість". - 2008. - № 6. - C. 66–69.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3710
 
Language other