Інтенсифікація приготування цукрових сиропів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інтенсифікація приготування цукрових сиропів
Интенсификация приготовления сахарного сиропа Intensification cooking sugar syrup |
|
Creator |
Литвиненко, О. А.
Литвиненко, А. А. Litvinenko, O. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. Бойко, Ю. І. Бойко, Ю. И. Boyko, U. |
|
Subject |
Кавітація, конструкція, інтенсифікація.
Кавитация, конструкция, интенсификация. Cavitation, design, intensification. |
|
Description |
У статті розглянуто приготування сиропу виробничих процесів хлібопекарної та кондитерської промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації, конструкцію його робочих органів, інтенсивність та тривалість дії на продукт.
В статье рассмотрены приготовление сиропа производственных про-цессов хлебопекарной и кондитерской промышленности с помощью гидро-динамической кавитации, конструкции его рабочих органов, интенсивность и продолжительность воздействия на продукт. The article describes the preparation of syrup production processes baking and confectionery industry by hydrodynamic cavitation, the construction of its working bodies, the intensity and duration of exposure to the product. |
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2012-11-27T14:41:43Z
2012-11-27T14:41:43Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3891
|
|
Language |
other
|
|