Запис Детальніше

Інтенсифікація приготування цукрових сиропів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інтенсифікація приготування цукрових сиропів
Интенсификация приготовления сахарного сиропа
Intensification cooking sugar syrup
 
Creator Литвиненко, О. А.
Литвиненко, А. А.
Litvinenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
Бойко, Ю. І.
Бойко, Ю. И.
Boyko, U.
 
Subject Кавітація, конструкція, інтенсифікація.
Кавитация, конструкция, интенсификация.
Cavitation, design, intensification.
 
Description У статті розглянуто приготування сиропу виробничих процесів хлібопекарної та кондитерської промисловості за допомогою гідродинамічної кавітації, конструкцію його робочих органів, інтенсивність та тривалість дії на продукт.
В статье рассмотрены приготовление сиропа производственных про-цессов хлебопекарной и кондитерской промышленности с помощью гидро-динамической кавитации, конструкции его рабочих органов, интенсивность и продолжительность воздействия на продукт.
The article describes the preparation of syrup production processes baking and confectionery industry by hydrodynamic cavitation, the construction of its working bodies, the intensity and duration of exposure to the product.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2012-11-27T14:41:43Z
2012-11-27T14:41:43Z
2009
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3891
 
Language other