Запис Детальніше

Влияние дрожжей-шизосахаромицетов на выход сусла при переработке яблок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние дрожжей-шизосахаромицетов на выход сусла при переработке яблок
Вплив дріжджів-шізосахапоміцетів на вихід сусла при переробці яблук
Effect of yeast-schizosaссharomyces exit for wort apple processing
 
Creator Сычева, Е. В.
Сичова, О. В.
Sycheva, O.
Луканин, Л. С.
Луканін, Л. С.
Lukanin, L.
Кишковская, С. А.
Кишковська, С. А.
Kyshkovska, S.
Кошевая, В. Н.
Кошова, В. М.
Koshova, V.
 
Subject Яблока, фенольные вещества, штаммы, дрожжи.
Яблука, фенольні речовини, штами, дріжджі.
Apple, phenolics, strains, yeast.
 
Description В целях лучшего извлечения сока из яблок, перед прессованием рекомендуется обрабатывать мезгу пектолитическими ферментными препаратами или воздействовать теплом на мезгу. В статье рассматривается возможность и перспективность замены этих процессов на биологический с использованием дрожжей рода Schizosaccharomyces.
З метою кращого вилучення соку з яблук, перед пресуванням рекомендується обробляти м’язгу пектолітичними ферментними препаратами або діяти на м’язгу теплом. В статті розглядається можливість і перспективність заміни даних процесів на біологічний з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces.
In order to better extract the juice from the apples before pressing recommended to treat the pulp pectolitic enzyme preparations or affect heat on the pulp. The possibility and promise of replacing these biological processes using yeast genus Schizosaccharomyces.
 
Publisher Виноградарство и виноделие
 
Date 2012-12-03T15:29:07Z
2012-12-03T15:29:07Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3975
 
Language other
 
Relation Том XXXVII;