Запис Детальніше

Ефективність проміжного підігріву утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ефективність проміжного підігріву утфелю останнього продукту в перемішувачах-кристалізаторах
Эффективность промежуточного подогрева утфеля последнего продукта в мешалках-кристаллизаторах
The efficiency of intermediate heating massecuite last product in the mixers-crystallizers
 
Creator Mironchuk, V.
Мирончук, В. Г.
Мирончук, В. Г.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
Картава, М. М.
Картава, М. М.
Kartava, M.
 
Subject Кристалізація охолодженням, утфель, міжкристальний розчин, розкачка водою, проміжний підігрів.
Кристаллизация охлаждением, утфель, межкристаллический раствор, раскачка водой, промежуточный подогрев.
Cooling crystallization, massecuite, intercrystalline solution, dilution with water, the intermediate heating.
 
Description Розглянуто комбіновану схему кристалізації сахарози цукрового утфелю останнього продукту, оснащену вертикальним та горизонтальними кристалізаторами. Проаналізовано вплив розкачок водою на процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням. Запропоновано заміну розкачок утфелю водою на проміжний підігрів та доведено його позитивний вплив на процес кристалізації утфелю охолодженням.
Рассмотрена комбинированная схема кристаллизации сахарозы сахарного утфеля последнего продукта, оборудованная вертикальным и горизонтальными кристаллизаторами. Проанализировано влияние раскачек водой на процесс кристаллизации утфеля последнего продукта охлаждением. Предлагается замена раскачек утфеля водой на промежуточный подогрев и доказано его положительное влияние на процесс кристаллизации утфеля охлаждением.
We consider the combined scheme of crystallization of sucrose of last product sugar massecuite, equipped with vertical and horizontal crystallizers. We have reviewed the effect of dilution with water on the cooling crystallization of the latest product massecuite. Proposed to replace dilution with water to the intermediate massecuite heating and proved its positive influence on the cooling crystallization of the massecuite.
 
Publisher Ukrainian Food Journal
 
Date 2012-12-12T09:30:38Z
2012-12-12T09:30:38Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4234
 
Language other
 
Relation № 2;C. 73–77