Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу
Анализ рециркуляции клеровки последнего продукта на работу трикристализацийнои схемы сахарного завода Analysis of recycling last product melting to work three crystallization scheme sugar factory |
|
Creator |
Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V. Мирончук, В. Г. Єщенко, О. А. Ещенко, О. А. Yeshchenko, O. |
|
Subject |
клеровка
проміжний продукт афінаційний утфель роздільне клерування цукрів рециркуляція клеровка промежуточный продукт афинационный утфель раздельное клерование сахаров рециркуляция melting intermediate product afinatsionny massecuite separate melting sugars recirculation |
|
Description |
Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту та використання афінаційного утфелю як кристалічної основи для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такими схемами за низької чистоти стандартного сиропу. Проанализированы раздельное клерование сахаров промежуточной и последней кристаллизаций в трехпродуктовой схеме с использованием клеровки сахара последнего продукта и использование аффинационного утфеля как кристаллической основы для уваривания промежуточного продукта. Доказана целесообразность работы продуктового отделения по таким схемам при низкой чистоте стандартного сиропа. Analyzed separate melting sugar intermediate and final crystallization of three product scheme using last product sugar melting and use of affination massecuite as crystalline source to boiling intermediate product. Proved the feasibility of the grocery department under such schemes for low-purity standard syrup. |
|
Date |
2012-12-12T10:07:02Z
2012-12-12T10:07:02Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мирончук, В. Г. Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Удосконалення процесів і обладнання – запорука іноваційного розвитку харчової промисловості : міжнародна наук.-практ. конференція, 10–11 квітня 2012 р., К. - 2012. – С. 78–79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242 |
|
Language |
other
|
|