Запис Детальніше

Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу
Анализ рециркуляции клеровки последнего продукта на работу трикристализацийнои схемы сахарного завода
Analysis of recycling last product melting to work three crystallization scheme sugar factory
 
Creator Мирончук, В. Г.
Mironchuk, V.
Мирончук, В. Г.
Єщенко, О. А.
Ещенко, О. А.
Yeshchenko, O.
 
Subject клеровка
проміжний продукт
афінаційний утфель
роздільне клерування цукрів
рециркуляція
клеровка
промежуточный продукт
афинационный утфель
раздельное клерование сахаров
рециркуляция
melting
intermediate product
afinatsionny massecuite
separate melting sugars
recirculation
 
Description Проаналізовано роздільне клерування цукрів проміжної та останньої кристалізацій в трипродуктовій схемі з використанням клеровки цукру останнього продукту та використання афінаційного утфелю як кристалічної основи для уварювання проміжного продукту. Доведено доцільність роботи продуктового відділення за такими схемами за низької чистоти стандартного сиропу.
Проанализированы раздельное клерование сахаров промежуточной и последней кристаллизаций в трехпродуктовой схеме с использованием клеровки сахара последнего продукта и использование аффинационного утфеля как кристаллической основы для уваривания промежуточного продукта. Доказана целесообразность работы продуктового отделения по таким схемам при низкой чистоте стандартного сиропа.
Analyzed separate melting sugar intermediate and final crystallization of three product scheme using last product sugar melting and use of affination massecuite as crystalline source to boiling intermediate product. Proved the feasibility of the grocery department under such schemes for low-purity standard syrup.
 
Date 2012-12-12T10:07:02Z
2012-12-12T10:07:02Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Мирончук, В. Г. Аналіз рециркуляції клеровки останнього продукту на роботу трикристалізаційної схеми цукрового заводу / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Удосконалення процесів і обладнання – запорука іноваційного розвитку харчової промисловості : міжнародна наук.-практ. конференція, 10–11 квітня 2012 р., К. - 2012. – С. 78–79.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4242
 
Language other