Запис Детальніше

Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини
Антиокислительное действие фосфатсодержащих добавок на липиды свинины
Antioxidant effect on lipid phosphate-containing additives pork
 
Creator Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Осейко, М. І.
Осейко, Н. И.
Oseyko, M.
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
 
Subject окислювальні процеси
м’ясна сировина
ліпіди
варені ковбаси
фосфатна суміш
харчова композиція
якість
окислительные процессы
мясное сирьё
липиды
вареные колбасы
фосфатная смесь
пищевая композиция
качество
oxidative processes
phosphate mixture
the food composition
quality
cold Sirje
lipids
cooked sausage
 
Description Досліджено вплив розробленої фосфатної суміші і харчової композиції на окислення ліпідів у модельних варених ковбасах, виготовлених з м’ясної сировини з ознаками PSE i DFD. Обґрунтовано доцільність використання запропонованих харчових добавок для зменшення вмісту продуктів окислення та покращання якості варених ковбас.
Исследовано воздействие разработанной фосфатной смеси и пищевой композиции на окисление липидов модельных вареных колбас, изготовленных с мясного сырья с отклонениями PSE i DFD. Доказано целесообразность использования разработанных пищевых добавок для уменьшения содержания продуктов окислительной порчи та улучшения качества вареных колбас.
The effect of the developed phosphate mixture and food composition on lipid model cooked sausages made with raw meat with abnormalities PSE i DFD. Proved the feasibility of using nutritional supplements designed to reduce the content of products of oxidative damage that improve the quality of cooked sausages.
 
Date 2012-12-17T14:41:07Z
2012-12-17T14:41:07Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Страшинський, І. М. Антиокислювальна дія фосфатвмісних добавок на ліпіди свинини / І. М. Страшинський, М. І. Осейко, Г. І. Гончаров // Науковий вісник. – Львів : ЛДАВМ, 2004. - Том 6, № 2, Ч. 3. - С. 148-153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4489
 
Language other