Запис Детальніше

Усовершенствование технологии производства сока столовой свеклы.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Усовершенствование технологии производства сока столовой свеклы.
Improvement of production technologies of red beet juice.
Удосконалення технології виробництва соку столового буряка.
 
Creator Мельник, Л. М.
Марценюк, О. С.
Ткачук, Н. А.
Мельник, З. П.
Melnik, L.
Martsenyuk, O.
Tkachuk, N.
Melnik, Z.
Мельник, Л. Н.
 
Subject Шунгіт, сік столового буряка, адсорбція, технология. шунгит, сок столовой свеклы, адсорбция, технология.
Zhungite, red beet juice, adsorption, technology.
Шунгіт, сік столового буряка, адсорбція, технология.
 
Description Усовершенствована технология производства сока столовой свеклы путем использования шунгита для его очистки. Аппаратурно-технологическая схема производства сока без мякоти дополнена двумя адсорберами с шунгитом, конструкция которых разработана авторами. Полученный по усовершенствованной технологии сок столовой свеклы имеет высокие качественные показатели.
Удосконалено технологію виробництва соку столового буряка шляхом використання шунгіту для його очищення. Апаратурно технологічна схема виробництва соку без м'якоті доповнена двома адсорберами з шунгітом, конструкція яких розроблена авторами.Отриманий за вдосконаленою технологією сік столового буряка має високі якісні показники.
Improved production technology of beet juice by using shungite to clean it. Hardware and technological scheme of juice without pulp supplemented by two adsorbers with shungite design which was developed by the authors. Obtained by the advanced technology of beet juice has a high-quality performance.
 
Publisher Хранительна наука, техника и технология -2012. Научни трудове, Том LIX, Пловдив, 19-20 октомври 2012
 
Date 2013-02-01T13:54:51Z
2013-02-01T13:54:51Z
2012
 
Type Other
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5950