Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв
Использование систем уменьшения трения и износа в оборудовании пищевых производств Use of systems to reduce friction and wear in the food industry equipment |
|
Creator |
Ястреба, С. П.
Ястреба, С. П. Yastreba, S. Некоз, О. І. Некоз, А. И. Nekoz, O. Некоз, С. О. Некоз, С. А. Nekoz, S. |
|
Subject |
зносостійкість
износостойкость wearing capacity зношування изнашивание endurance вибірковий перенос выборочный перенос selective transfer |
|
Description |
Розглядаються шляхи підвищення довговічності обладнання харчових виробництв шляхом використання систем зменшення тертя та зношування. Показана можливість прояву водневого зношення і використання. позитивного ефекту вибіркового переносу. Наведено результати промислових випробувань різального комплекту м"ясорізальних вовчків, в якому реалізовано явище вибіркового переносу. Рассматриваются пути повышения долговечности оборудования пищевых производств путем использования систем уменьшения трения и износа. Показана возможность проявления водородного износа и использования положительного эффекта выборочного переноса. Приведены результаты промышленных испытаний режущего комплекта мясо режущих волчков, в котором реализовано явление избирательного переноса. The Article considers the ways to incearse endurance of food industry equipment by means of attrition and depreciation decreasing system . Article shows the possibility of hydrogenous depreciation display and use of the positive effect of the optional transfer. Provided are the results of industrial test of the cutting set meat-cutting machines, in which the optional transfer took place.
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|
Date |
2013-01-17T15:29:21Z
2013-01-17T15:29:21Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Система зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5441 |
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
УДК;620.193.1
|
|