Запис Детальніше

Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання систем зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв
Использование систем уменьшения трения и износа в оборудовании пищевых производств
Use of systems to reduce friction and wear in the food industry equipment
 
Creator Ястреба, С. П.
Ястреба, С. П.
Yastreba, S.
Некоз, О. І.
Некоз, А. И.
Nekoz, O.
Некоз, С. О.
Некоз, С. А.
Nekoz, S.
 
Subject зносостійкість
износостойкость
wearing capacity
зношування
изнашивание
endurance
вибірковий перенос
выборочный перенос
selective transfer
 
Description Розглядаються шляхи підвищення довговічності обладнання харчових виробництв шляхом використання систем зменшення тертя та зношування. Показана можливість прояву водневого зношення і використання. позитивного ефекту вибіркового переносу. Наведено результати промислових випробувань різального комплекту м"ясорізальних вовчків, в якому реалізовано явище вибіркового переносу. Рассматриваются пути повышения долговечности оборудования пищевых производств путем использования систем уменьшения трения и износа. Показана возможность проявления водородного износа и использования положительного эффекта выборочного переноса. Приведены результаты промышленных испытаний режущего комплекта мясо режущих волчков, в котором реализовано явление избирательного переноса. The Article considers the ways to incearse endurance of food industry equipment by means of attrition and depreciation decreasing system . Article shows the possibility of hydrogenous depreciation display and use of the positive effect of the optional transfer. Provided are the results of industrial test of the cutting set meat-cutting machines, in which the optional transfer took place.
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 
Date 2013-01-17T15:29:21Z
2013-01-17T15:29:21Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Система зменшення тертя та зношування в обладнанні харчових виробництв
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5441
 
Language uk_UK
 
Relation УДК;620.193.1