Запис Детальніше

Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композицій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композицій
Анализ микроструктуры растительно-жировых композиций
Analysis of the microstructure of plant-fat compositions
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Красуля, О. О.
Красуля, Е. А.
Krasulya, O.
 
Subject спред з наповнювачами
спред с наполнителями
spred with components
мікроструктура
микроструктура
the microstructure
рослинно-жирові емульсії
растительно-жировые эмульсии
vegetative-fatty emulsions
 
Description В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії. В статье исследована микроструктура растительно-жировых эмульсий с внесением апельсиновых пищевых волокон. Приведены результаты микроскопирования. Установлено оптимальное количество введения в рецептуры жидкого растительного масла. In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.
 
Publisher Харківський державний університет харчування та торгівлі
 
Date 2013-01-17T13:21:45Z
2013-01-17T13:21:45Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Тези доповідей Міжнародної науково- практичної конференції
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5429