Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композицій
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композицій
Анализ микроструктуры растительно-жировых композиций Analysis of the microstructure of plant-fat compositions |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Красуля, О. О. Красуля, Е. А. Krasulya, O. |
|
Subject |
спред з наповнювачами
спред с наполнителями spred with components мікроструктура микроструктура the microstructure рослинно-жирові емульсії растительно-жировые эмульсии vegetative-fatty emulsions |
|
Description |
В статті досліджено мікроструктуру рослинно-жирових емульсій із внесенням апельсинових харчових волокон. Наведено результати мікроскопіювання. Встановлено оптимальну кількість введення в рецептури рідкої рослинної олії. В статье исследована микроструктура растительно-жировых эмульсий с внесением апельсиновых пищевых волокон. Приведены результаты микроскопирования. Установлено оптимальное количество введения в рецептуры жидкого растительного масла. In the article the microstructure of vegetative-fatty emulsions is investigational with bringing of orange food fibres. Results over of microscoping are brought. The optimal amount of introduction is set to compounding of liquid vegetative butter.
|
|
Publisher |
Харківський державний університет харчування та торгівлі
|
|
Date |
2013-01-17T13:21:45Z
2013-01-17T13:21:45Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Тези доповідей Міжнародної науково- практичної конференції
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5429 |
|