Запис Детальніше

Вплив відкритої пари на дифузійний сік одержаний з буряків, вражених слизовим бактеріозом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив відкритої пари на дифузійний сік одержаний з буряків, вражених слизовим бактеріозом
Влияние открытой пары на диффузионный сок получено из свеклы, пораженной слизистым бактеріозом
Influence of open pair on diffusive juice is got from the beets staggered by a mucous backteriosis
 
Creator Точкова, О. В.
Точковая, О. В.
Tochkova, O.
Виговський, В. Ю.
Выговский, В. Ю.
Vigovskij, V.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Петриченко, І. Б.
Петриченко, И. Б.
Petrichenko, I.
 
Subject Відкрита пара, дифузійний сік, адсорбція.
Открытый пар, диффузионный сок, адсорбція.
Open pair, diffusive juice, adsorption.
 
Description Результати виконаних досліджень свідчать про перспективність запропонованого способу очищення клеровок жовтих цукрів. Максимальний ефект знебарвлення при цьому становить 53,7%. Визначені оптимальні концентрації перекису водню та моноамонійфосфату, які сприятимуть досягненню максимального ефекту знебарвлення клеровок.
Результаты выполненных исследований свидетельствуют о перспективности предложенного способа очистки клеровок желтых сахаров. Максимальный эффект обесцвечения при этом представляет 53,7%. Визначені оптимальные концентрации перекиси водорода и моноамонійфосфату, которые будут способствовать достижению максимального эффекта обесцвечения клеровок.
The results of the executed researches testify to perspective of the offered method of cleaning of клеровок of yellow sugars. The maximal effect of discolouration here presents 53,7 %. Optimal concentrations of peroxigen and моноамонійфосфату, that will assist the achievement of maximal effect of discolouration of klerovka.
 
Publisher Цукор України
 
Date 2013-01-24T14:54:01Z
2013-01-24T14:54:01Z
2001
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5586
 
Language other
 
Relation №1-2;