Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Тези конференції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Тези конференції
Вплияние антисептика «Фитосайд» на технологические показатели диффузионного и очищенного соков. Тезисы конференции Influence of antiseptic "Fitosayd" on technological diffusion parameters of diffusion and purified juices. Conference proceedings |
|
Creator |
Салавор, О. М.
Салавор, О. М. Salavor, O. Штангеєва, Н. І. Штангеева, Н. И. Shtangeeva, N. Клименко, Л. С. Клименко, Л. С. Klimenko, L. Лагода, В. А. Лагода, В. А. Lagoda, V. |
|
Subject |
цукрове виробництво
дифузія мікроорганізми анисептик «Фітосайд» технологічні показники дифузійний сік очищений сік кольоровість ICUMSA молочна кислота кислотність ефект очищення сахарное производство диффузия микроорганизмы антисептик «Фитосайд» технологические показатели диффузионный сок очищенный сок цветность ICUMSA молочная кислота кислотность эффект очистки sugar production diffusion microorganisms antiseptic "Fitosayd" technological characteristics raw juice purified juice color ICUMSA lactic acid acidity the cleaning effect |
|
Description |
Приведені результати позитивного впливу антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Вміст молочної кислоти в дифузійному соку ,обробленому «Фітосайд» зменшився на 15,6 %, а ефект очищення соку 11 сатурації збільшився на 6 %, порівняно з соками без антисептика.
Приведены результаты положительного влияния антисептика «Фитосайд» на технологические показатели диффузионного и очищенного соков. Содержание молочной кислоты в диффузионном соке, обработанном «Фитосайд», уменьшилось на 15,6 %, а эффект очистки сока 11 сатурации увеличился на 6 %, в сравнении с соками без антисептика. Presented the results of the positive impact of antiseptic "Fitosayd» on technological parameters of diffusion and purified juice. The content of lactic acid in the diffusion juice, processed "Fitosayd" decreased by 15.6%, while the effect of juice purification 11 saturation increased by 6% compared with the juices without antiseptic. |
|
Date |
2013-01-30T13:44:12Z
2013-01-30T13:44:12Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Салавор, О. М. Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, В. А. Лагода // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : 6 міжнародна науково-технічна конференція, 19-20 жовтня 1999 р. - К. - 2000. - Ч. 1. - С. 9-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5880 |
|
Language |
other
|
|