Запис Детальніше

Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Тези конференції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Тези конференції
Вплияние антисептика «Фитосайд» на технологические показатели диффузионного и очищенного соков. Тезисы конференции
Influence of antiseptic "Fitosayd" on technological diffusion parameters of diffusion and purified juices. Conference proceedings
 
Creator Салавор, О. М.
Салавор, О. М.
Salavor, O.
Штангеєва, Н. І.
Штангеева, Н. И.
Shtangeeva, N.
Клименко, Л. С.
Клименко, Л. С.
Klimenko, L.
Лагода, В. А.
Лагода, В. А.
Lagoda, V.
 
Subject цукрове виробництво
дифузія
мікроорганізми
анисептик
«Фітосайд»
технологічні показники
дифузійний сік
очищений сік
кольоровість
ICUMSA
молочна кислота
кислотність
ефект очищення
сахарное производство
диффузия
микроорганизмы
антисептик
«Фитосайд»
технологические показатели
диффузионный сок
очищенный сок
цветность
ICUMSA
молочная кислота
кислотность
эффект очистки
sugar production
diffusion
microorganisms
antiseptic
"Fitosayd" technological characteristics
raw juice
purified juice
color
ICUMSA
lactic acid
acidity
the cleaning effect
 
Description Приведені результати позитивного впливу антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. Вміст молочної кислоти в дифузійному соку ,обробленому «Фітосайд» зменшився на 15,6 %, а ефект очищення соку 11 сатурації збільшився на 6 %, порівняно з соками без антисептика.
Приведены результаты положительного влияния антисептика «Фитосайд» на технологические показатели диффузионного и очищенного соков. Содержание молочной кислоты в диффузионном соке, обработанном «Фитосайд», уменьшилось на 15,6 %, а эффект очистки сока 11 сатурации увеличился на 6 %, в сравнении с соками без антисептика.
Presented the results of the positive impact of antiseptic "Fitosayd» on technological parameters of diffusion and purified juice. The content of lactic acid in the diffusion juice, processed "Fitosayd" decreased by 15.6%, while the effect of juice purification 11 saturation increased by 6% compared with the juices without antiseptic.
 
Date 2013-01-30T13:44:12Z
2013-01-30T13:44:12Z
2000
 
Type Article
 
Identifier Салавор, О. М. Вплив антисептика «Фітосайд» на технологічні показники дифузійного та очищеного соків. / О. М. Салавор, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко, В. А. Лагода // Проблеми та перспективи створення і впровадження нових ресурсо- та енергоощадних технологій, обладнання в галузях харчової і переробної промисловості : 6 міжнародна науково-технічна конференція, 19-20 жовтня 1999 р. - К. - 2000. - Ч. 1. - С. 9-10.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5880
 
Language other