Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements
Наноструктура и функциональные свойства сливочного масла с растительными пищевыми добавками Наноструктура і функціональні властивості вершкового масла з рослинними харчовими добавками |
|
Creator |
Ivanov, S.
Rashevska, T. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. |
|
Subject |
buttter
nanostructure herbal supplements вершкове масло наноструктура рослинні добавки сливочное масло наноструктура растительные добавки |
|
Description |
Comprehensive studies have shown that the introduction of herbal supplements has a multifunctional effect. It adds therapeutic and prophylactic properties to butter, affects the formation and self-organization of its nanostructure, and reduces the structural elements in 5-25 times. Комплексные исследования показали, что внесение растительных добавок дает многофункциональный эффект.Добавки придают маслу лечебно-профилактических свойств, а также влияют на самоорганизацию и формирование наноструктуры масла, уменьшая его елементы в 5-25 раз. Комплексні дослідження показали, що додавання рослинних добавок має багатофункціональний еффект. Вони надають маслу лікувально-профілактичних властивостей, а також впливають на формування і самоорганізацію наноструктури вершкового масла, подрібнюючи його елементи в 5-25 разів. |
|
Date |
2013-02-19T13:49:56Z
2013-02-19T13:49:56Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S. Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements / S. Ivanov, T. Rashevskaya // 2012 EFFoST Annual Meeting. Book of Abstracts. - Le Corum, Montpellier, France, 2012. - P. 240.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6419 |
|
Language |
en
|
|