Запис Детальніше

Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements
Наноструктура и функциональные свойства сливочного масла с растительными пищевыми добавками
Наноструктура і функціональні властивості вершкового масла з рослинними харчовими добавками
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
 
Subject buttter
nanostructure
herbal supplements
вершкове масло
наноструктура
рослинні добавки
сливочное масло
наноструктура
растительные добавки
 
Description Comprehensive studies have shown that the introduction of herbal supplements has a multifunctional effect. It adds therapeutic and prophylactic properties to butter, affects the formation and self-organization of its nanostructure, and reduces the
structural elements in 5-25 times. Комплексные исследования показали, что внесение растительных добавок дает многофункциональный эффект.Добавки придают маслу лечебно-профилактических свойств, а также влияют на самоорганизацию и формирование наноструктуры масла, уменьшая его елементы в 5-25 раз. Комплексні дослідження показали, що додавання рослинних добавок має багатофункціональний еффект. Вони надають маслу лікувально-профілактичних властивостей, а також впливають на формування і самоорганізацію наноструктури вершкового масла, подрібнюючи його елементи в 5-25 разів.
 
Date 2013-02-19T13:49:56Z
2013-02-19T13:49:56Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. Nanostructure and functional properties of dairy butter with herbal food supplements / S. Ivanov, T. Rashevskaya // 2012 EFFoST Annual Meeting. Book of Abstracts. - Le Corum, Montpellier, France, 2012. - P. 240.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6419
 
Language en