Запис Детальніше

Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства
Вплив рослинних мікронутрієнтів на наноструктуру вершкового масла і його функціональні властивості
Impact of vegetable micronutrients on butter nanostructure and its functional properties
 
Creator Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
Rashevska, T.
 
Subject микронутриенты
наноструктура
сливочное масло
мікронутрієнти
наноструктура
вершкове масло
micronutrients
nanostructure
butter
 
Description Результаты исследований показали, что сливочное масло относится к наноструктурным нанокристаллическим материалам. На формирование наноструктуры масла влияет природа и свойства внесенной добавки. Результати досліджень показали, що вершкове масло відноситься до наноструктурних нанокристалічних матеріалів. На формування наноструктури масла впливає природа і властивості внесеної добавки.Study results showed butter is a nanostructured nanocrystalline material. Type and properties of vegetable additive impact on butter nanostructure creation.
 
Date 2013-02-19T13:52:30Z
2013-02-19T13:52:30Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рашевская, Т. А. Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства / Т. А. Рашевская //Етика нанотехнологій та нанобезпека : міжнародний семінар НАНУ. - Киев, 2012. - С. 85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6420
 
Language other