Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства
Вплив рослинних мікронутрієнтів на наноструктуру вершкового масла і його функціональні властивості Impact of vegetable micronutrients on butter nanostructure and its functional properties |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О. Rashevska, T. |
|
Subject |
микронутриенты
наноструктура сливочное масло мікронутрієнти наноструктура вершкове масло micronutrients nanostructure butter |
|
Description |
Результаты исследований показали, что сливочное масло относится к наноструктурным нанокристаллическим материалам. На формирование наноструктуры масла влияет природа и свойства внесенной добавки. Результати досліджень показали, що вершкове масло відноситься до наноструктурних нанокристалічних матеріалів. На формування наноструктури масла впливає природа і властивості внесеної добавки.Study results showed butter is a nanostructured nanocrystalline material. Type and properties of vegetable additive impact on butter nanostructure creation.
|
|
Date |
2013-02-19T13:52:30Z
2013-02-19T13:52:30Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевская, Т. А. Влияние растительных микронутриентов на наноструктуру сливочного масла и его функциональные свойства / Т. А. Рашевская //Етика нанотехнологій та нанобезпека : міжнародний семінар НАНУ. - Киев, 2012. - С. 85.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6420 |
|
Language |
other
|
|